Billigt mobilt bredbånd på Telenors netværk

Er du ude efter billigt mobilt bredbånd på Telenors netværk, da de dækker bedst hvor du bor? Så se vores guide med indhold og priser.

Billigt mobilt bredbånd på Telenors netværk

Har Telenor den bedste mobildækning, der hvor du opholder dig mest og du har fået blod på at skifte den dyre faste internetforbindelse ud med billigt og fleksibelt mobilt bredbånd? Så kan du godt stoppe op her. Guide til billigt mobilt bredbånd på Telenors netværk.

Telia og Telenor deler faktisk netværk i Danmark og har gjort det i nogle år efterhånden. De er dog stadig delt op i to forskellige forretninger med egne MVNO-aftaler med andre teleselskaber. Det betyder, at Telenor kan indgå en aftale med for eksempel CBB Mobil eller OK Mobil om at de kan leje sig ind på det fælles netværk, men altså gennem Telenor.

Oplever du, at Telenor har den bedste mobildækning i det område, hvor du bor og opholder sig mest samtidig med, at du ønsker fleksibelt mobilt bredbånd, så er det med at se nærmere på vores guide herunder.

Herunder finder du nemlig en oversigt til billigt mobilt bredbånd på Telenors netværk.

Billigt mobilt bredbånd på Telenors netværk

#1 CBB Mobil

5 GB
Pris: 64 kroner /måned

15 GB
Pris: 109 kroner / måned

75 GB
Pris: 199 kroner / måned

1.000 GB
229 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil her

#2 OK Mobil

5 GB
Pris: 59 kroner /måned

15 GB
Pris: 99 kroner /måned

75 GB
Pris: 179 kroner /måned

125 GB
Pris: 229 kroner / måned

300 GB
Pris: 299 kroner / måned

400 GB
Pris: 399 kroner / måned

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil her

#3 Telenor
10 GB
Pris: 99 kroner /måned

60 GB
Pris: 200 kroner /måned

1.000 GB
Pris: 249 kroner /måned

Se aktuelle tilbud hos Telenor her

Billigt mobil bredbånd på Telenors netværk, august 2020

Guiden til billigt mobilt bredbånd på Telenors netværk er fra august 2020. Teleselskaberne på listen er Telenor, CBB Mobil og OK Mobil.

Det billigste abonnement i guiden koster 59 kroner om måneden og dækker basale internetbehov, men ikke streaming af musik og video. Det dyreste abonnementer koster 249 kroner og kommer med 1.000 GB data. Er du ude efter et abonnement med fri data – eller i hvert fald 1.000 GB data om måneden, så er CBB Mobils tilbud til 229 kroner det billigste på Telenor netværk.

Se også: De laveste priser på mobilt bredbånd

Sagen videre

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. Steen Jørgensen fandt det relevant at følge op på temaet. 10/8/2020 blev sagen bragt videre med en artikel omkring Billigt mobilt bredbånd på 3’s netværk – se abonnementer – Næste artikel om temaet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..