Billigt headset til træning

Defunc Plus SPORT er et utrolig billigt og vandafvisende headset til sport og træning, der sidder godt og sikkert i ørene. Se bedste pris.

Billigt headset til træning

Rigtig mange headsets går under radaren, når folk er på jagt efter et nyt. Det er sådan set logisk nok: Man leder efter headset fra producenter, som man kender. Måske impulskøber man et billigt et nede i det lokale supermarked uden at gå op i brand og produktnavn, men da man kan se, at det da nok er udmærket, så bliver man fristet, nu man alligevel er der.

Til gengæld kan det være lidt sværere at få sig selv til at impulskøbe et headset online. Billeder kan snyde og måske de slet ikke lever op til ens forventninger – heller ikke selvom prisen er lav.

Se også: De bedste telefoner til fitness 

Billig sportsheadset: Defunc Plus SPORT

Et sådan headset kunne være Defunc Plus SPORT. Defunc Plus SPORT er et headset særligt udviklet til de aktive, der ønsker musik i ørene, mens de træner og dyrker fitness eller bare går en tur. De er vandafvisende og kan derfor klare det danske regnvejr. Samtidig er de udstyret med øreflipper, der sikrer at de sidder godt og sikkert i ørene.

Lyden er ikke imponerende, men da de skal bruges, mens man selv stønner og puster og bare skal have lidt musik, podcast eller lydbog i ørene, er lyden faktisk heller ikke så afgørende. Lyden bedømmes i hvert fald til at være tålelig og prisen taget i betragtning er det nok for os.

Headsettet fungerer også til samtaler og der er en lille fjernbetjening på kablet til at besvare opkald og lægge på.

Herunder kan du se de bedste priser på tilbud på headsettet og du kan også se, at du kan spare op mod 205 kroner alt efter hvor du køber det. Laveste pris er 139 kroner, mens højeste pris er 344 kroner. En besparelse på 205 kroner er bestemt værd at tage med.

De bedste priser på DeFunc Defunc Plus Sport

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
inCover
Mindstepris
139,-
139,-
Computersalg A/S
Mindstepris
144,-
144,-
TABLETCOVERS.DK
Mindstepris
159,-
159,-

DeFunc Defunc Plus Sport udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 205,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på DeFunc Defunc Plus Sport

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »

Se også: Find priser på headset