Billigt: Godt tilbud på VPN

En VPN kan både gøre din streaming sjovere, gøre dig til en bedre gamer og højne sikkerheden på dine opkoblede enheder. Top til rigtig billig VPN.

Billigt: Godt tilbud på VPN

Verden omkring bliver mere og mere digitalt og det skyldes i særdeleshed vores telefoner, der gennem årene har forvandlet sig til laptops i mobilformat. Det er naturligvis noget, som hackere elsker, da deres levevej bliver lettere jo flere veje de har ind til folks privatliv. Et virtuelt privat netværk – eller VPN – kan være en rigtig god og billig måde til at skabe en sikker og privat forbindelse til internettet.

Med over 15 års erfaring inden for privatlivs- og sikkerhedsbranchen er en VPN som CyberGhost VPN en førende tjenesteudbyder. De har mere end 38 millioner brugere verden over og er en af de mest anbefalede VPN-tjenester på TrustPilot med 16.000+ anmeldelser.

CyberGhost VPN er altså en af de mest anerkendte VPN-tjenester på markedet i dag og tilbyder 2 måneder gratis, når du tilmelder dig en 2-årig kontrakt. Prisen er så lav som omkring 16 kroner om måneden. Det gør den til en af de mest prisvenlige VPN’er på markedet overhovedet.

CyberGhost VPN tilbyder også en eksklusiv 45 dages pengene tilbage garanti. Se tilbud hos CyberGhost VPN.

Hvordan fungerer en VPN?

EN VPN er et program, du skal installere på din enhed. CyberGhost VPN fungerer på computere, telefoner, tablets, routere og smart TV. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, er al trafik mellem din enhed og VPN-serveren krypteret.

Dette er især vigtigt, når du bruger offentlige Wi-Fi-netværk, som ofte ikke er sikre og nemt kan kompromitteres af hackere. En VPN hjælper også med at beskytte dit privatliv ved at skjule din IP-adresse og dine onlineaktiviteter for nysgerrige øjne.

Når du opretter forbindelse til en VPN-server, bliver din trafik dirigeret gennem serveren, som kan være placeret tættere på det websted eller den tjeneste, du har adgang til. Dette kan resultere i hurtigere download- og uploadhastigheder.

Adgang til mere indhold på streamingtjenester

Udover at forbedre sikkerheden på din enhed, så kan en VPN som CyberGhost VPN også give adgang til langt mere indhold på streamingtjenester som Netflix. Mange streamingtjenester begrænser nemlig det indhold, der er tilgængeligt i forskellige lande, så du betaler for tjenester, hvor du ikke kan se de fede nye serier og film før senere – hvis du overhovedet kan se dem.

En VPN kan bruges til at skjule din IP-adresse og kryptere din internetforbindelse og på den måde kan du få adgang til al indhold på Netflix i USA for eksempel.

Streamingtjenester med sport giver ofte slet ikke adgang for brugere i udlandet – også her kan en VPN give dig adgang. CyberGhost VPN har streaming-optimerede VPN-servere, der er kompatible med over 40 platforme og fungerer godt til dette.

Få en federe gaming-oplevelse med en VPN

CyberGhost VPN tilbyder gaming-optimerede servere og kompatibilitet med spilkonsoller – det har en stor betydning for din spiloplevelse.

Med CyberGhost VPN kan du blandt andet reducere latenstiden – jo lavere latenstid desto bedre er dine chancer for at vinde over dine modstandere i spil som Fortnite og Call of Duty. Spiller du mod en, der bare er mega svær at slå, så kan du regne med, at denne bruger en VPN.

Se tilbud hos CyberGhost VPN.