Billigste priser på Apple AirTags bluetooth-trackers

Hvor finder man den bedste pris på Apple AirTags? Vi har samlet et overblik over de billigste priser på AirTag bluetooth-trackers for pakke med ét og fire styk.

Billigste priser på Apple AirTags bluetooth-trackers

Apples AirTags er små smarte bluetooth-trackere, som kan hjælpe med at holde styr på din pung, nøgler, taske og andre vigtige ting. Der er dog stor forskel på prisen på Apple AirTags, alt efter hvor man køber dem. Derfor giver vi her overblik over de billigste priser på AirTags bluetooth-trackere fra Apple i enten enkeltpakke eller en pakke med fire.

Apple AirTags er smarte små såkaldte bluetooth-trackere, der fungerer i samspil med en iPhone. Man kan sætte AirTags på næsten alle ting, hvor nogle af de mest populære er punge, nøgler, tasker, værdigenstande og andre ting der er vigtige for dig. Skulle du have tabt en genstand med en AirTag montoret, kan man let og hurtigt finde frem til den med en iPhone i Find-appen. Selve AirTag-enheden vil afspille en lyd, så den er let at lokalisere.

Det bliver dog hurtigt en dyr fornøjelse, hvis man skal udstyre mange genstande med AirTags. AirTags koster vejledende 249 kroner i stykket.

Se også: Billige priser på populære gadgets

Laveste pris på AirTags

Der er dog penge at spare, hvis man køber AirTags de rigtige steder. Nedenfor kan du se de billigste priser på AirTags netop nu samt hvor de kan købes til prisen. AirTags kommer i to udgaver: en pakke med én og en pakke med fire. I sidstnævnte er der penge at spare, hvis man har brug for dem alle – eller flere.

Billigste pris på Apple AirTag 1 stk

Den vejledende pris på en enkelt AirTag er 249 kroner. Den billigste pris lige nu er 207 kroner, så der er altså 42 kroner at spare per styk.

Se billigste priser på Apple AirTag 1 stk

Billigste pris på Apple AirTag 4 stk

Den vejledende pris på en pakke med fire styk Apple AirTags er 849 kroner. Den billigste pris lige nu er 715 kroner, så der er altså 134 kroner at spare på denne pakke. Køber man en pakke med fire er stykprisen nede på 178,75 kroner.

Se billigste priser på Apple AirTag 4 stk

Om AirTags

AirTags er en lille flad enhed, som kan gemmes utallige steder; i nøglebundtet, i håndtasken, pungen og hvor det giver mening for dig. Ideen med den er, at du altid kan finde frem til den ting, hvor AirTags er ved.

AirTags er udstyret med Apples U1-chip, der benytter Ultra Wideband-teknologi (UWB), som meget præcist kan vise placeringen.

AirTags får strøm fra et udskifteligt batteri, som skulle kunne holde i op til et år. Til AirTags kommer der forskelligt tilbehør, hvor den lille AirTags kan sidde i, og fx sættes i et nøglebundt.

Se også: Test af gadgets