Billigste pris på AirPods Pro, Max og AirPods

Den bedste pris på AirPods? Vi har fundet billigste pris på Apples almindelige AirPods 2. og 3. generation, AirPods Pro og AirPods Max.

Billigste pris på AirPods Pro, Max og AirPods

Hvor finder man den bedste pris på Apples populære hovedtelefoner? I denne prisguide kan du finde de billigste pris på AirPods Max, AirPods Pro samt AirPods 2. gen og 3.gen.

Er du på markedet efter et par AirPods hovedtelefoner, skal du ikke bare vælge den første forhandler du møder. Der er nemlig stor forskel i prisen du ender med at betale, alt efter hvor du køber AirPods. I denne artikel har vi fundet de billigste pris på alle AirPods-modellerne, heriblandt Apple billigste in-ear hovedtelefoner, AirPods 2. generation, AirPods 3. generation, samt de dyrere AirPods Pro og de eksklusive over-ear AirPods Max. Nedenfor finder du billigste pris på de forskellige AirPods og nederst kan du læse mere om hovedtelefonerne.

Se også: Bedste priser på gadgets

Laveste pris på AirPods hovedtelefoner

AirPods 2. gen

Anden generation af AirPods har en vejledende pris på 1.379 kroner, men er nu faldet næsten 500 kroner i pris. Billigste pris er lige nu 908 kroner.

Se billigste pris på AirPods 2. gen her

AirPods 3. gen

Tredje generation af AirPods har en vejledende pris på 1.549 kroner, men er nu faldet næsten 300 kroner i pris. Billigste pris er lige nu 1.263 kroner.

Se bedste pris på AirPods 3. gen her

AirPods Pro

AirPods Pro har en vejledende pris på 2.199 kroner, men er nu faldet næsten 750 kroner i pris. Billigste pris er lige nu 1.449 kroner.

Se billigste pris på AirPods Pro

AirPods Max

AirPods Max har en vejledende pris på 4.799 kroner, men er nu faldet næsten 2.000 kroner i pris. Billigste pris er lige nu 2.829 kroner.

Se laveste pris på AirPods Max

Hvilke AirPods skal du købe?

Hvilke af disse AirPods passer bedst til dig? Skal du bare have de billigste AirPods, skal du blot købe AirPods 2. gen. Men vil du have bedre lyd og pasform, skal du bruge lidt flere penge og købe AirPods 3. generation. Endnu bedre lyd får du i AirPods Pro, der samtidig er udstyret med ANC og transparent lyd, hvilket er en stor fordel, hvis du gerne vil kunne kunne forstyrrende lyde ude. Er du til lækker lyd og over-ear hovedtelefoner, skal du vælge AirPods Max.

Se også: Test af hovedtelefoner