Den billigste Huawei Mate 9 Pro – se bedste pris for den store, flotte og kraftfulde mobil

Den billigste Huawei Mate 9 Pro? Vi guider til bedste pris hos de danske teleselskaber - se, hvor mange penge du kan spare på Mate 9 Pro, der kandiderer kraftigt til at blive årets bedste mobil.

Den billigste Huawei Mate 9 Pro – se bedste pris for den store, flotte og kraftfulde mobil

Den billigste pris for Huawei Mate 9 Pro finder du sammen med et mobilabonnement, der passer til dit forbrug. Men hvor finder man så en billig Huawei Mate 9 Pro og hvornår er den klar til salg?

For Mate 9 Pro er nemlig ikke klar til salg endnu, kun til forudbestilling hos en række af de danske teleselskaber – den er klar til levering fra og med den 20. december. Er du hurtig ude og bestiller inden den 20. december 2016, så får du et Huaweis headset med støjreducering med til en værdi af 999 kroner.

Se også: Bedste mobil med stor skærm

Huawei Mate 9 Pro – Den bedste mobil?

For mange vil Huawei Mate 9 Pro være den nok bedste mobil, man kan opdrive på markedet i dag. Både på papiret og i praksis.

Den har skærm på 5,5 tommer med 2K-opløsning og super skarpe farver – den har nemlig AMOLED-skærm.

Brugerfladen er samtidig ekstremt hurtigt og mobilens motor kan håndtere selv de mest tunge og grafisk flotte spil. Brugerfladen er gjort meget simpel og er skåret ind til benet og apps, spil, kamera, webbrowser og lignende åbnes ekstremt hurtigt.

Se også: Den bedste mobil til prisen

Kraftfuldt batteri

Mest imponerende er nok batteriet på 4.000 mAh. Ikke alene er det meget kraftfuldt, det kan også lades lynhurtigt op. Cirka 55 procent på 30 minutter, hvilket er hurtigt for så stort et batteri. Batteriet holder let en hel dag, ofte med 20-30 procent tilbage til næste dag.

Mate 9 Pro er er virkelig flot mobil, men den er ikke bygget i vandtætte materialer. Der er heller ikke plads til et hukommelseskort, men telefonen har som standard 128 GB hukommelse, så det burde være rigeligt for de fleste.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Den billigste pris for Huawei Mate 9 Pro

Den billigste pris, vi har fundet Huawei Mate 9 Pro til, står Call me for. De har Mate 9 Pro til godt 5.600 kroner med abonnement i en måned. Du kan se tilbuddet her.

Hvis du binder dig til et mobilabonnement over seks måneder, så kan det lige på et hængende hår, at 3 er billigst. De har Mate 9 Pro til en samlet pris over seks måneder på 6.220 kroner. Dette abonnement kommer med fri tale, men har kun 3 GB data hver måned, mens Callmes tilbud på Mate 9 Pro er med 20 GB data og 10 timers tale hver måned. 3s tilbud inkluderer også RoamLikeHome med gratis roaming i 43 lande. Du kan se tilbuddet her.

Se også: Bedste Android mobil

 

Huawei Mate 9 Pro

+ Brugervenlig (9/10)
+ Batterilevetid (10/10)
+ Skærm (10/10)
+ Hastighed i brugerflade (10/10)
+ Kamera (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Huawei Mate 9 Pro

Bedste mindste pris 5.639 kroner ved teleselskabet Callme

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei