Billigste PlayStation PS VR2? Se laveste priser her

Er du på jagt efter et godt tilbud på de nye Virtual Reality-briller til PS5? Se hvor PlayStation PS VR2 sælges og hvor de er billigst lige nu.

Billigste PlayStation PS VR2? Se laveste priser her

Den næste generation af Virtual Reality kommer nu til Sonys PlayStation 5-spillekonsol. VR-brillerne til PlayStation, PS VR2, er netop landet hos danske forhandlere og elektronikbutikker. Søger du den laveste pris og aktuelle tilbud på PS VR2 er du landet det helt rigtige sted. Se her i artiklen hvor PS VR2 er billigst netop nu.

Se også: Test af gadgets og udstyr til hjemmet

Laveste aktuelle pris på PlayStation VR2

Man kan være heldig at finde nogle rigtig gode priser på VR2-headsettet selvom det er et helt nyt produkt. Sony har nemlig ikke fastsat en vejledende pris, men har allerkærligst givet denne opgave videre til forhandlerne. De fleste forhandlere ligger lige under 5.000 kroner, men vi forventer at prisen meget snart vil falde og vi vil se en større diversitet.

Man kan købe PS VR2 kun som headset eller som en bundle med den største lancerings-spiltitel, Horizon: Call Of The Mountain. Køber du VR-headsettet til PlayStation 5 med spillet koster det lige under 5.000 kroner. Lige nu koster spillet 699 kroner i løssalg, så der er lidt af spare.

Herunder kan du finde laveste priser på begge.

Se laveste pris på PlayStation VR2

Se laveste pris på PlayStation VR2 bundle med Horizon: Call Of The Mountain

Kort om PS VR2

Der er lagt op til nogle fantastisk oplevelser med det nye Virtual Reality headset til PlayStation 5. Det er enkelt at komme i gang med og der kræves ikke kameraer og dens slags, da det hele er indbygget i brillerne og de to håndsensorer.

PlayStation VR2 VR-brillerne har en opløsning på 2000 x 2040 per øje med 4K-grafik med HDR i 90/120 Hz. PlayStation VR2-headsettet til PS5 byder på eye-tracking, sensorisk feedback i brillerne, nydesignede controllere med haptisk feedback, adaptive aftrækkere, 3D-lyd og meget mere.

Der vil være mere en 30 spil tilgængelige ved lanceringen – inklusive helt nye titler og opgraderede versioner af allerede eksisterende PS VR-titler. Der er derudover i øjeblikket mere end 100 titler under udvikling til PS VR2.