huawei p9 bedste billigste pris

Den billigste Huawei P9 – se bedste pris

Hvor finder man egentlig den billigste Huawei P9? Den glimrende og spritnye Huawei P9 kan forudbestilles ud hos en række af de danske teleselskaber – vi guider til bedste pris for Huawei P9.

Huawei P9 – en rigtig god mobil

Huawei P9 er ikke en mobiltelefon, der går fuldstændig spec-amok. Den har skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning – her har andre topmodeller 2K-opløsning.

Den har 4G med 300 Mbit/s, hvor andre har 450 Mbit/s.

Men jeg synes, at Huawei ser rigtigt og handler rigtigt. Det er nemlig specifikationer, der ikke rigtig giver os noget brugbart i hverdagen. Skærm med fuld HD giver super flot skarphed og 4G med 300 Mbit/s er længe rigeligt til alt der skal kobles op via mobilen.

Brugerfladen er ellers hurtig og let at bruge, batteritiden er god og holder fint dagen ud. Kameraet er lavet i samarbejde med kameraproducenten Leica – Huawei har talt det op til at være vanvittig godt, kameraet. Det er godt, men ikke vanvittig godt og ikke på niveau med det ypperste, som vi kender fra Samsung Galaxy S7.

Til prisen er Huawei P9 helt basalt set et af de bedste køb, man kan gøre – den ligger på et prisleje cirka 1.500 kroner under Samsung Galaxy S7.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Den billigste pris for Huawei P9

Den billigste pris, vi har fundet for Huawei P9, står Call me for. De har P9 til knap 4.000 kroner med abonnement i en måned. Du kan se tilbuddet her.

Er du ikke bleg for at binde dig til en mobiloperatør i seks måneder, så har teleselskabet 3 Huawei P9 til en pris på 4.320 kroner med abonnement med fri tale og 3 GB data i seks måneder. Det abonnement inkluderer også 3LikeHome med gratis roaming i 28 lande. Du kan se tilbuddet her.

Huawei P9

+ Brugervenlig (10/10)
+ Batterilevetid (9/10)
+ Hurtig på nettet (9/10)
+ Hastighed i brugerflade (9/10)
+ Kamera (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Huawei P9

Bedste mindste pris 3.959 kroner ved teleselskabet Call me

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei