Billigste 5G mobilt bredbånd, februar 2023

Hvor billigt er 5G mobilt bredbånd og hvordan er det bedre end 4G? Her tager vi et kig på de laveste priser på 5G-bredbånd i februar 2023.

Billigste 5G mobilt bredbånd, februar 2023

Vil du gerne have et bredbånd der er både hurtigt og mobilt? Så skal det være 5G mobilt bredbånd. Her giver vi et overblik over de laveste aktuelle priser på 5G-bredbånd.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Leder du efter de billigste abonnementer på 5G-bredbånd, er du landet det helt rigtige sted. 5G bredbånd har flere fordele – både i forhold til kablet bredbånd og i forhold til 4G-bredbånd. 5G-bredbånd er hurtigt, har lav forsinkelse, er transportabelt og er nu også billigt.

Men hvor billigt er det egentlig? Længe har 5G-bredbånd nemlig været et dyrt alternativ til andre typer bredbånd. Derfor har det heller ikke oplevet det store popularitet. Men det er slut nu, hvor flere udbydere er kommet til og prisen er blevet presset ned. Lige nu koster mobilt bredbånd via 5G fra 199 kroner per måned.

Hvor hurtigt er 5G-bredbånd? Det kommer an på dit 5G-dækning, hvor du skal bruge det. Skal du have den bedste oplevelse med mobilt bredbånd, skal dækning være rigtig god. Vælg derfor det teleselskab, der har bedste dækning hvor du bor.

Nedenfor giver vi et overblik over de laveste priser på 5G-bredbånd i februar 2023.

Her kan du få billigste 5G-bredbånd

Telenor

  • 1.000 GB data
    Pris per måned: 164,50 kroner de første 6 måneder inklusiv router (derefter 329 kroner)

Seaktuelle priser og tilbud hos Telenor

Telia

  • 1.000 GB data
    Pris per måned: 199 kroner de første 6 måneder inklusiv lånerouter (derefter 329 kroner)

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia

3

  • Ubegrænset data
    Pris per måned: 199 kroner de første 6 måneder inklusiv lånerouter. Herefter er prisen 299 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud hos 3