Billigste 4G-internet med router og fri data

Du kan blandt andet få 4G-bredbånd med router og fri data til kun 199 kroner i et halvt år. Se de bedste tilbud på 4G-internet til hjemmet.

Billigste 4G-internet med router og fri data

Der er både fristende tilbud og lave priser på 4G mobilt bredbånd med inkluderet router og fri data. Vi giver her et overblik over de bedste abonnementer.

Se også: Abonnementer, tilbud og priser på mobilt bredbånd

4G-bredbånd er godt nok til de fleste

Selvom der hos teleselskaberne er stort fokus på det nye og hurtigere 5G-internet, er det slet ikke sikkert, at dette er det bedste valg for jer.

5G-bredbånd er nemlig en dyrere løsning. Der bliver fristet med tilbudspriser de første måneder, men derefter stiger prisen til minimum 269 kroner per måned.

For mange danske husstande kan 4G-bredbånd uden problemer leve op til jeres krav til internetopkoblingen.

Er det ikke en meget stor familie kan 4G-bredbånd fint klare streaming og en masse enheder, der er på Wi-Fi samtidig. Det er kun, når det bliver streamet fra flere enheder samtidig, at man kan mangle den sidste hastighed.

Derfor anbefaler vi, at de fleste går efter 4G-bredbånd, da der er mange penge at spare. Herunder kan du se teleselskabernes tilbud og abonnementspriser på 4G-internet.

Tilbud på 4G-bredbånd

Oister

Hos Oister får man 4G-internet til hjemmet med en gratis kvalitetsrouter (Netgear Orbi 4G LTE) samt hele 2.000 GB data og en Norton Antivirus og sikkerhedspakke.

Prisen er 229 kroner per måned, men de første tre måneder er prisen kun 129 kroner. Mindsteprisen er 1.074 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

CBB

Hos CBB får man 4G-internet til hjemmet med en gratis Huawei-router og 1.000 GB data.

Prisen er 229 kroner per måned, men man får de første 6 måneder til 199 kroner. Mindste prisen er på 1.194 kroner.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Husk mobildækningen ved mobilt bredbånd

En god dækning er essentiel, hvis du skal have et godt bredbånd med hurtig hastighed og lav forsinkelse. Husk at routeren skal have frit udsyn for bedre mobildækning og Wi-Fi-dækning.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?