iphone x pris

Billigere iPhone X kan komme til efteråret – sammen med iPhone X Plus

Apple skabte virkelig stor debat, da de lancerede iPhone X – ikke kun på grund af selve telefonen, men sandelig også på grund af prissætningen. Op mod 10.249 kroner var det prisskilt, Apple satte på den dyreste version, mens den billigste iPhone X fik en pris på 8.899 kroner. Det er rigtig mange penge for en mobil, men nu er der godt nyt på vej – iPhone X kan komme i en billigere version til efteråret.

 

Tre nye iPhone X i 2018 

Rygterne går på, at Apple kommer med tre nye udgaver af iPhone i år og alle tre skulle have samme design som iPhone X – eller i hvert fald et der ligner rigtig meget. Den ene vil dog kun have LCD-skærm, mens de to af dem får OLED-skærm.

Det interessante her er, at Apple faktisk ikke kun skulle have planer om at sænke prisen på versionen med LCD-skærm, men faktisk på alle tre nye modeller. iPhone X, der kom sidste år, koster 999 dollars for den mindste med 64 GB, mens den store med 256 GB koster 1.149 dollars.

Se også: Køb brugt iPhone

Lavere priser på iPhone X 2018

LCD-udgaven menes at få en pris på 799 dollars, mens den nye iPhone X får en pris på 899 dollars og den store Plus-version, der skulle få en skærm på 6,5 tommer får en pris fra 999 dollars.

Det er måske for meget sagt, hvis man siger, man dermed kan få en billig iPhone X, men prisen er i hvert fald lavere. Intet er naturligvis bekræftet, men rygterne om de tre nye telefoner fra Apple og deres priser stammer fra forskellige uafhængige kilder, så de kan meget vel vise sig at holde stik.

Det siges samtidig, at Apple ikke har solgt så mange eksemplarer af iPhone X som ventet, da prisen ganske enkelt er for høj. Derfor virker det logisk, at de sænker priser lidt på kommende generationer.

Se også: Priser på de bedste alternativer til iPhone

 

De tre bedste tilbud på iPhone X lige nu

Call me
Pris: 8.529 kroner med abonnement i 1 måned

Teleselskabet 3
Pris: 8.750 kroner med abonnement i  seks måneder

Telia
Pris: 8.793 kroner med abonnement i  seks måneder

Telenor
Pris: 8.894 kroner med abonnement i  seks måneder

Telmore
Pris: 9.066 kroner med abonnement i  seks måneder

Som man kan se herover, så er det en høj pris, man skal betale for at få en iPhone X og derfor kan det være en god mulighed at vente til efteråret og se, om Apple kommer med billigere versioner – holder de rygtede priser i dollars stik, så kan vi sætte næsen op efter en besparelse på over 1.000 kroner på den billigste udgave, der kommer i 2018.

Se også: Sammenlign priser på iPhone X