Billige telefoner med store skærme – guide og priser

Telefoner med store skærme behøver ikke smadre månedsbudgettet - guide med priser på billige telefoner med store skærme.

Billige telefoner med store skærme – guide og priser

Mobiltelefoner med store skærme koster ofte mange penge, men det er muligt at få fingre i forholdsvis billige telefoner med store skærme – guide og priser på billige mobiltelefoner med store skærme.

Personligt kan jeg bedst lide dem store, altså skærmene på en mobil. Jeg, og formentlig mange andre også, bruger vores mobiltelefon til rigtig mange ting, både til fornøjelse og arbejde, og så fungerer det som regel bedst at have en mobil med stor skærm.

Normalt skal man ret højt op i pris for at få en mobil med stor skærm, men det kan også sagtens lade sig gøre at skaffe sig sådan en til en forholdsvis lav pris. Vi sætter skærmstørrelsen fra minimum 5,5 tommer og prisgrænsen ved maksimalt 3.000 kroner, men selv med denne forholdvis lave grænse, kan man stadig spare 1.300 kroner alt efter hvilken model, man går efter. Vi guider herunder til nogle af de bedste telefoner med store skærme til en lav pris.

Se også: Priser på billige telefoner med store skærme

 

Billige telefoner med store skæme– guide og priser

 

#1 Motorola G5S Plus

Kommentar: Skærm på 5,5 tommer med fuld HD opløsning. Dual kamera på 13 megapixel. Hurtig brugerflade og batteri på 3.000 mAh.

Bedste pris:
Fra cirka 2.300 kroner. Tilbuddet er uden abonnement. Læs mere om Moto G5S Plus her.

Sammenlign priser på Motorola G5S Plus

 

#2 Sony Xperia XA1 Ultra

Kommentar: Skærm på 6 tommer med fuld HD. Kamera på 23 megapixel og hurtig brugerflade. Batteri på 2.700 mAh.

Bedste pris:
Fra cirka 3.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Sammenlign priser på Sony Xperia XA1 Ultra

 

 #3 HTC U Ultra

Kommentar: Skærm på 5,7 tommer med 2K-opløsning. Kamera på 12 megapixel og rigtig hurtig brugerflade. Batteri på 3.000 mAh.

Bedste pris:
Fra cirka 2.900 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Sammenlign priser på HTC U Ultra

 

#4 Nokia 6

Kommentar: Skærm på 5,5 tommer med fuld HD opløsning. Kamera på 16 megapixel, okay hurtig brugerflade og batteri på 3.000 mAh.

Bedste pris:
Fra cirka 2.000 kroner kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Sammenlign priser på Nokia 6

#5 Huawei Mate S

Kommentar: Skærm på 5,5 tommer med fuld HD-opløsning. Kamera på 13 megapixel, hurtig brugerflade og batteri på 2.700 mAh.

Bedste pris:
Fra cirka 2.400 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Sammenlign priser på Huawei Mate S

 

#6 Sony Xperia XA Ultra

Kommentar: Skærm på 6 tommer med fuld HD-opløsning. Kamera på 21 megapixel, fin hurtig brugerflade og batteri på 2.700 mAh.

Bedste pris:
Fra cirka 2.250 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Sammenlign priser på Sony Xperia XA Ultra

 

Fordele ved telefoner med store skærme

Telefoner med store skærme har den fordel, at de giver en langt bedre oplevelse til underholdning – videoer opleves bedre på en stor skærm og det samme gør magasiner, tegneserier, spil og så videre. Bruger man sig mobil til arbejde, for eksempel i dokumenter, så er det også en fordel med en stor skærm.

Det største problem ved billige telefoner med store skærme er batterikapaciteten. Flere af telefonerne har batteri på under 3.000 mAh, hvilket er i underkanten, hvis man bruger sin mobil meget på farten. Det kan være en god idé at se sig om efter en powerbank med meget kapacitet.

Se også: Guide til de bedste smartphones til prisen

 

Billige mobiltelefoner med store skærme, januar 2018

Guiden til billige mobiltelefoner med store skærme stammer fra januar 2018. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. De seks telefoner i guiden kommer fra producenterne Huawei, Sony, Nokia, Motorola og HTC.

 

Min anbefaling
Motorola G5S Plus har en rigtig god skærm på 5,5 tommer med høj opløsning og har samtidig dual kamera som den eneste telefon i guiden. En fremragende telefon til prisen.

– Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se også: Prissammenligninger af telefoner