bedste pris projektor pricepusher.dk

Billige projektorer – sammenlign priser på projektorer

Store tv-skærme fylder meget i hjemmet og derfor kan det være en mulighed at vælge en projektor i stedet for, der kan sende tv-programmer og streaming-tjenester op på væggen eller et lærred. Sammenlign priser på projektor.

Det er noget særligt ved at se en film, der bliver vist på en projektor, særligt fordi formatet kan blive så stort. Har man væggen eller lærredet til det, kan man få formater på langt over 100 tommer og dermed få en flot visuel oplevelse i hjemmet. Samtidig gør det store format også, at mange kan se med på én og samme tid. Det er for eksempel optimalt og rigtig hyggeligt, hvis børnene har besøg af mange venner, at se en film, der bliver vist med projektor eller når gutterne kommer på besøg for at se fodbold.

Se også: Spar penge på projektorer

 

Sammenlign priser på projektorer

Der findes projektorer i alle prisklasser lige fra 3.000-4.000 kroner til langt over 50.000 kroner. Der er selvfølgelig forskel på kvaliteten alt efter pris, men man får projektorer af rigtig god kvalitet, hvis du bruger 5.-6.000 kroner.

Du kan sammenligne priser på projektorer i alle prisklasser og med forskellig kvalitet på pricepusher.dk. Pricepusher.dk sammenligner priser på projektorer hos webshops, der har e-mærket og dermed er godkendt som et sikkert sted at handle online.

Se også: Sammenlign priser på projektorer

 

Købeguide: Det skal du vide inden du køber projektor

Køb af projektor er næsten en større sag end køb af et fjernsyn, i hvert fald hvis  din projektor helt skal erstatte fjernsynet i hjemmet. Der er en række ting – eller specifikationer – du skal have for øje, inden du beslutter dig for at købe en projektor, så du får den rigtige og den ønskede billedkvalitet.

Herunder kan du se en købeguide til projektorer med kort overblik over de vigtigste funktioner og specifikationer, du bør kende til.

Billedformat: De mest almindelige formater på projektorer er 4:3, 16:9 eller 2,4:1 og de har alle deres fordele. 4:3 egner sig godt til klassiske film, men 16:9 formatet giver decideret biografagtigt indtryk. Mange film har dog endnu bredere format end 16:9 og så kan formatet 2,4:1 være aktuelt.

Opløsning: Projektorer, der er kommet på markedet inden for de sidste 3-4 år har som minimum HD-opløsning med 1.280 x 720 pixel. De fleste projektorer understøtter dog også Fuld HD-opløsning med 1.920 x 1.080 pixel og 4K-bliver også mere normalt. Vi anbefaler, at man går efter projektorer med Fuld HD-opløsning, da de giver et rigtig flot billede og kommer i et prisleje tilpas lavere end projektorer med 4K.

Lysstyrke: Lysstyrken på projektorer finder du ved at kigge på tallet for ANSI Lumen. Tallet dækker over den lysstyrke, som projektoren kan udsende billedet med. Jo højere lysstyrke desto tydeligere billede kan man få i lyse omgivelser. Er det mørkt eller dunkelt i rummet, projektoren bruges i, så kræver det ikke så højt tal for ANSI Lumen.

Kontrast: Kontrast dækker over forskellen for de mest lyse og mest mørke områder på et billede. Jo bedre kontrast der er på en projektor, desto mere korrekt farver kan den for eksempel gengive. Det hvide står mere hvidt og det sorte mere sort for eksempel på en projektor med høj kontrast.

Se også: Nyheder om projektorer