hovedtelefoner traening

Billige og gode høretelefoner til træning – guide og priser

Man behøver ikke alle mulige fancy funktioner i et headset til træning – det skal bare sidde sikkert i ørene, have fornuftig lyd og en rimelig pris. Guide til fem gode høretelefoner til træning til prisen.

De fleste almindelig motionister vil gerne kunne tracke løbeturen eller gåturen og det gør man bedst og billigst med en fitness-tracker eller et smartwatch. Der findes høretelefoner med pulsmåler og GPS indbygget, men sådanne funktioner er hårde ved batteritiden på  trådløse headset og det er i mine øjne ikke nødvendigt med sådanne funktioner indbygget i høretelefoner.

Se vores guide til 5 gode og simple høretelefoner til træning.

Se også: Sammenlign priser på høretelefoner til træning

 

Høretelefoner til træning – guide og priser

#1 Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner

Sony AS410APW Sport In-Ear-høretelefon er vandafvisende headset med øjebøjler, der sikrer, at det sidder ekstra sikkert i ørene, selvom man laver aktiv træning. Lyden er godkendt og det er muligt at foretage opkald med headsettet. Der er ikke tale om et trådløst headset – opkoblingen til musikafspiller foregår med kabel, 3,5 mm jackstik.

Bedste pris: Cirka 200 kroner.
Se aktuelle priser på Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner

 

#2 Sandberg Bluetooth Sports Earphones
Sandberg Bluetooth Sports Earphones er med over-øre-montering, så de sidder godt og sikkert, når man løber og træner generelt. Det har batteritid på cirka 5 timer, hvilket er okay for høretelefoner i denne prisklasse. Lyden er helt i orden til løbturen.

Bedste pris: Fra cirka 300 kroner
Se aktuelle priser på Sandberg Bluetooth Sports Earphones

 

#3 Audio-Technica ATH-CKX7iS
Audio-Technica ATH-CKX7iS er udstyret med små kroge på selve de to earpods og de gør, at disse høretelefoner sidder rigtig sikkert i ørene. De er med kabel og er derfor ikke afhængige af strøm. Lyden er god og det er muligt at foretage opkald og samtaler og styre musikken fra ledningen.

Bedste pris: Cirka 575 kroner
Se aktuelle priser på Audio-Technica ATH-CKX7iS

 

#4 Jabra Elite 45e
Jabra Elite 45e er Bluetooth høretelefon med lille krog på hver earbud for sikker placering i ørene. Batteriet rækker til 8 timers brug. Høretelefonen understøtter digitale assistenter som Siri, Google Assistant og Alexa. Lyden til musik er rigtig god.

Bedste pris: Fra cirka 800 kroner
Se aktuelle priser på Jabra Elite 45e

 

#5 Jabra Sport Pulse Special Edition
Jabra Sport Pulse Special Edition har indbygget pulsmåler og træningsfunktion, der hjælper med at yde mere under træningen. Bluetooth headset med 5 timer batteritid. Det er vandtæt og sidder sikkert i ørene takket være en lille earhook på begge earbuds. Lyden er god og der er støjreducering. Det er muligt at foretage opkald og samtaler og styre musikken fra headsettet.

Bedste pris: Cirka 1.250 kroner
Se aktuelle priser på Jabra Sport Pulse Special Edition

 

Bedste høretelefon til træning

Personligt vil jeg gå efter Jabra Elite 45e. Den har god lyd, sidder godt og sikkert i ørene og batteritiden på 8 timer er rigtig fint.

Understøttelsen af digitale assistenter giver mening på løbeturen eller undertræningen, hvor det kan være lettere at styre musikken eller besvare opkald med stemmen.

 

Gode høretelefoner til træning, januar 2019

Guiden til de bedste høretelefoner til træning er fra januar 2019. Rangeringen er baseret på test af høretelefoner på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Jabra, Sony, Audio-Technica og Sandberg. Den dyreste høretelefon i guiden koster 1.250 kroner, mens den billigste koster 200 kroner. Der er godt 1.000 kroner i prisforskel på de dyreste og billigste høretelefoner i guiden.

Se også: Prissammenligninger af høretelefoner til træning