Billige mobiltelefoner med kraftig batterikapacitet og lang batteritid – guide og priser

Billige mobiltelefoner med kraftig batterikapacitet og lang batteritid hænger ikke på træerne. Guide til de bedste billige mobiltelefoner med kraftigt batteri.

Billige mobiltelefoner med kraftig batterikapacitet og lang batteritid – guide og priser

For under 1.500 kroner kan du få en mobil med batteri på hele 5.000 mAh – vi guider her til de bedste billige mobiltelefoner med kraftig batterikapacitet og lang batteritid.

Er du ude efter en billig mobil med lang batteritid, behøver du ikke nøjes med Nokia 3310. Den har godt nok standbytid til omkring 30 dage, hvilket da er meget længere end det, selve de bedste almindelige smartphones kan tilbyde – til gengæld kan du så få en smartphone-oplevelse med din smartphone, hvor Nokia 3310 er en decideret dumbphone. Vi har sporet fire af de bedste billige mobiltelefoner med kraftigt batteri og lang batteritid. Se pris og guide herunder.

Telefonerne er rangeret efter batterikapacitet. Nokia 3310 er med som rosinen i pølseenden – og det er den, fordi den har afsindig lang batteritid på op mod 30 dage.

Se også: Guide til de bedste telefoner med lang batteritid

 

Billige mobiltelefoner med lang batteritid

#1 Motorola E4 Plus

Batteri på 5.000 mAh + lynopladning. Har ellers skærm på 5,5 tommer med HD-opløsning, kamera på 13 megapixel og kører med Android 7.1.1.

Bedste pris:
Fra cirka 1.500 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Motorola E4 Plus

 

#2 Nokia 2

Batteri på 4.100 mAh – har ikke lynopladning. Har ellers skærm på 5 tommer med HD-opløsning, kamera på 8 megapixel og kører med Android 8.0

Bedste pris:
Fra cirka 950 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Nokia 2

 

#3 Huawei Y6 Pro

Batteri på 4.000 mAh. Har ellers skærm på 5 tommer med HD-opløsning, kamera på 13 megapixel og kører med Android 5.1.1.

Bedste pris:
Fra cirka 1.400 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei Y6 Pro

 

#4 Huawei Mate 9

Batteri på 4.000 mAh + lynopladning. Har ellers skærm på 5,9 tommer med fuld HD opløsning, dualkamera kamera på 12 + 20 megapixel og kører med Android 7.1.

Bedste pris:
Fra cirka 3.300 kroner. Tilbuddet er med abonnement i 6 måneder.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 9

 

#5 Nokia 3310 (3G)

Batteri på 1.200 mAh – har ikke lynopladning. Har ellers skærm på 2,4 tommer med 320 x 240 pixel opløsning, kamera på 2 megapixel.

Bedste pris:
Fra cirka 400 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Nokia 3310 (3G)

 

Billige mobiltelefoner med kraftig batterikapacitet og lang batteritid

Et kraftigt batteri er ikke nødvendigvis ensbetydende med ekstremt lang batteritid – det kommer også an på, hvordan brugerfladen og processoren & RAM er stykket sammen og ikke mindst arbejder sammen. Jeg var lidt loren ved at tage Huawei Y6 Pro med, da den kører med Android 5.1, men prisen taget i betragtning, så er batterikapaciteten på 4.000 rigtig god.

De fleste nyere smarthones tilbyder ekstreme batterisparefunktioner, hvor alle batterikrævende funktioner slås fra og man får kun adgang til de mest basale funktioner. Det kan give batteritid på flere dage, hvis man benytter sig af den slags muligheder. Derfor kan din dyre high end mobil også få rigtig lang batteritid, hvis du kan leve med i en periode at have det, der grundlæggende er en dumbphone.

Se også: Powerbank med 20.000 mAh

 

Billige mobiltelefoner med kraftig batterikapacitet og lang batteritid, marts 2018

Rangeringen af de bedste billige mobiltelefoner med kraftig batterikapacitet og lang batteritid er fra marts 2018. Rangeringen er baseret på test på mobil.nu og prissammenligninger på pricepusher.dkog teleprisguide.dk. De 5 telefoner på listen er fra Huawei, Motorola og Nokia.

Den dyreste telefon på listen koster cirka 3.600 kroner, mens den billigste koster 400 kroner. Du kan altså spare 3.200 kroner alt efter, hvilken mobil du vælger, men den billigste er virkelig dårlig set med smartphone-briller.

Se også: Prissammenligning af telefoner med bedst batteritid