Billige droner til børn – guide og sammenligning

Du behøver ikke bruge tusindvis af kroner på din første drone - vi guider til 5 gode droner, der samtidig er billige.

Billige droner til børn – guide og sammenligning

Er du nybegynder ud i det med droner – eller skal børnene have en drone i julegave – så er det en god idé at købe en drone, der ikke har en alt for høj pris, men de skal samtidig have en vis kvalitet, så man kommer godt fra start. Guide til gode og billige droner til nybegyndere og børn.

Skal man for første gang prøve kræfter med noget nyt, som man aldrig før har prøvet at bruge, så kan det være en god idé at starte ud med noget, der ikke koster kassen. Så kan man relativt billigt finde ud af, om det er noget for en. Det gælder også for droner, der kan rigtig mange ting, hvis man betaler tusindvis af kroner for en. Er det ens barn, der skal have sin første drone, er det også en rigtig god idé at finde en, der ikke koster for meget. På den anden side skal man heller ikke være for nærig, da det er ærgerligt at få en dårlig førstegangsoplevelse, fordi dronen er for dårlig. Vi guider her til 5  gode og billige droner til nybegyndere og børn.

 

Billige droner til nybegyndere og børn

#1 Parrot Minidrone Cargo Mars

Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 470 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Minidrone Cargo Mars

 

#2 Parrot Mambo Drone

Kommentar: Batteritid på cirka 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring og har indbygget mini-kamera med VGA-kvalitet. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 1.100 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Mambo Drone

 

# 3 Air Hog DR1 Official Race
Kommentar: Batteritid på cirka 10 minutter og har rækkevidde på cirka 60 meter fra fjernstyring. Kommer med briller til live HD streaming via smartphone. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 1.300 kroner.

Se aktuelle priser på Air Hog DR1 Official Race

 

#4 Syma X5SW

Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget HD-kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 700 kroner.

Se aktuelle priser på Syma X5SW

 

#5 Parrot Airborne Cargo Travis

Kommentar: Batteritid på cirka 6 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 425 kroner.

Se aktuelle priser på Parrot Airborne Cargo Travis

 

Kontrol, kontrol, kontrol

Det vigtigste ved en drone til nybegyndere og børn er, at den er let at styre. Suser dronen bare hasarderet rundt i luften, mister man hurtigt lysten til at udforske mere. Så derfor skal du vælge en drone, der har god controller og som flyver stabilt.

De fleste billige droner har batteritid på 6-9 minutter, hvilket ikke er lang tid, men nok til at man kan flyve en god tur. Heldigvis er disse droner ikke længe om at lade op.

Får du smag for at prøve de bedste droner, kan du så få glæde af FPV-styring (med en brille spændt på hovedet kan du se det, dronen ser via kamera), endnu bedre styring, lang batteritid og meget andet.

Se også: De bedste tilbud på droner

 

Bedste droner til nybegyndere og børn, december 2017

Sammenligningen af de bedste droner til nybegyndere og børn er fra 1. december 2017. Anbefalingen af de fem bedste i kategorien er baseret på test og priser på mobil.nu og pricepusher.dk. De fem bedste billige droner er fra Parrot, Syma og Air Hog. Den billigste drone i guiden koster cirka 425 kroner, mens den dyreste koster 1.100 kroner. Du sparer altså godt 600 kroner ved at købe den billigste.

Se også: Prissammenligninger på billige droner