apple airpods bedste pris

Billige Apple AirPods – her er de bedste priser

Apple Airpods fik desværre ikke en afløser, da de nye iPhones kom, så indtil det sker, må du tage et ekstra kig på første generation, som stadig kan købes. Se pris på Apple AirPods.

Apple AirPods satte for alvor en trend i gang med true wireless headset, altså de her headset er er helt uden ledninger. Denne type headset er meget praktiske, da de stort set intet fylder og er derfor meget lette at tage med rundt på farten. Batteritiden på selve enhederne er ikke så god, men der følger en lille batteriæske med, der kan lade op 4-5 gange og give batteritid på op mod samlet set 15-20 timer på farten.

Lyden kunne godt være bedre i AirPods, men hvis du primært bruger dem på farten, så kan du nok leve med, at lyden ikke er i topklasse.

Her under kan du se de laveste priser og tilbud på Apple AirPods lige nu

Se også: Bedste pris på Apple AirPods

Bedste tilbud pris på Apple AirPods – sammenlign priser

#1 Goblue
Pris: 1.190 kroner. Se aktuelle tilbud

#2 Wupti
Pris: 1.208 kroner. Se aktuelle tilbud

#3 Happii
Pris: 1.379 kroner. Se aktuelle tilbud

#4 Conrad
Pris: 1.399 kroner. Se aktuelle tilbud

 

Hvad sker der med Apple AirPods generation 2?

Det er lidt overraskende, at Apple endnu ikke er kommet med en opfølger til AirPods. Dette første forsøg på et true wireless headset fra Apples hånd, var okay vellykket med særligt brugervenligheden i højsædet + fornuftig batteritid. Lyden er ikke topklasse og designet lidt særpræget, men Apple-folket har taget dem til sig og mange går i dag med dem i ørene.

Men det vil nu alligevel være interessant at se, hvad kommer med i næste generation, som jeg personligt tror kan være ventetiden værd. I hvert fald forventer jeg klart, at lyden bliver markant forbedret, nu hvor Apple må have fået god lydekspertise med opkøbet af Beats.

Se også: Bedste pris på bluetooth headset

 

Bedste tilbud på Apple AirPods, oktober 2018

Guiden med de laveste priser på Apple Airpods er fra oktober 2018. Priserne på headsettet er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun vises priser fra webshops med e-mærket. Webshoppene med de bedste tilbud på Apple Airpods er Goblue, Wupti, Happii og Conrad og der er over 200 kroner i forskel på prisen mellem det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på headset