Billig telefoni fra Danmark til udlandet

Hvis du vil ringe billigt fra Danmark til udlandet, så er der to teleselskaber, du skal kigge på. Guide til at ringe og sms'e billigt fra Danmark til udlandet.

Billig telefoni fra Danmark til udlandet

Mange har fået øjnene op for at benytte tjenester som WhatsApp, Messenger, Skype, Zoom og Microsoft Teams til at kommunikere med venner, familie og kolleger på tværs af lande grænser. Det er dog ikke altid, det er muligt at kommunikere med hinanden på den måde. God gammeldags telefoni til samtale eller sms ved man, hvad er.

Dyrt at ringe og sms’e fra Danmark til udlandet

Desværre kan det være en ret dyr fornøjelse at ringe eller sms’e fra Danmark til udlandet. Selvom du har roaming inkluderet i dit mobilabonnement, så gælder det desværre ikke, når du opholder dig i Danmark og ringer til udlandet. Kun hvis du selv er i et land, der er inkluderet i dit teleselskabs roaming-aftale.

Det koster over en bred kam 1,75 kroner i minuttet at ringe fra Danmark til et andet EU-land. Ringer man til øvrige lande fra Danmark, kommer prisen op i et leje fra godt 5 kroner til godt 16 kroner.

Ringer og sms’er du meget fra Danmark til udlandet kan det derfor være en fordel at benytte et af de teleselskaber, der satser på at gøre de dele billigere end andre. Herunder kan du se, hvordan priserne er på at ringe og sms’er fra Danmark til udlandet hos de danske teleselskaber.

Se også: Find de bedste udlandspriser på telefoni

Priser på at ringe og sms’e fra Danmark til udlandet

Teleselskabet 3 og Oister

3 har servicen 3Global Home til 29 kroner om måneden i fast abonnement. Med den tjeneste kan man ringe og sms’e billigere end normalt. Priserne varierer meget fra land til land, men det koster for eksempel 41 øre at ringe fra Danmark til Spanien.

Ringer man uden for EU skal du regne med priser fra 1,77 kroner og helt op til 10,75 kroner til særlige lande. Sms’er koster fra 55 øre stykket.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos 3 her.

Oister benytter almindelig udlandstakst og har ingen rabatløsning til det. Oister er det eneste andet selskab på 3’s netværk.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på 3’s netværk

 YouSee

YouSee slår sig en del op på at man kan ringe og sms’e billigt fra Danmark til udlandet. Et af selskabets abonnementer inkluderer to timers tale og 20 sms’er fra Danmark til 54 lande om måneden. Et andet inkluderer 10 timers tale og 100 sms’er om måneden.

Opbruger man den inkluderede tale og sms eller har et abonnement, hvor det ikke er inkluderet, så koster det fra 1,75 til 16 kroner at ringe fra Danmark til udlandet. Sms’er koster fra 55 øre stykket.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos YouSee her.

YouSee benytter TDC’ netværk lige som mange andre mindre teleselskaber, for eksempel TelmoreVelkommen, Unotel og AltiBox. De benytter almindelig udlandstakst som defineret af YouSee.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på TDC’s netværk

Telenor

Telenor tilbyder ingen særlige løsninger til at ringe eller sms’e billigt fra Danmark til udlandet. Minutprisen er fra 1,75 kroner i minuttet til lande i EU og ellers fra 5,75 kroner til 16,75 kroner til det, der kaldes for “Øvrige verden”. Sms’er koster fra 55 øre stykket til EU-lande og ellers fire kroner resten af verden.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos Telenor her.

Telenor benytter sit eget netværk sammen med Telia. CBB Mobil og OK Mobil benytter også dette netværk gennem Telenor. De benytter almindelig udlandstakst.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på Telenors netværk

Telia

Hos Telia kan man som privatkunde ringe og sms’e gratis fra Danmark til Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen. Opkald og sms’er til øvrige lande koster almindelig udlandstakst.

Det vil sige, at ringer man til lande i EU, så koster det 1,77 kroner i minuttet. Til øvrig verden koster det 16 kroner i minuttet. Det koster 55 øre at sende en sms til en borger i et andet EU-land og op til fire kroner til resten af verden.

Telia benytter sit eget netværk sammen med Telenor. Call meDukataleGreentel og andre selskaber benytter også dette netværk via Telia. De benytter almindelig udlandstakst og har ingen særlige rabatter.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos Telia her.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på Telias netværk

Priser for at ringe og sms’e fra Danmark til udlandet

Guiden til priser på at ringe og sms fra Danmark til udlandet er fra november 2020. Ringer og sms’er du meget til udlandet fra Danmark, så er det 3 eller YouSee, du skal kigge en ekstra gang på. De tilbyder løsninger, der kan gøre det billigere for dig.

Hverken Telenor eller Telia (og de selskaber der benytter de tos netværk) tilbyder løsninger til at ringe billigt eller sende sms’er fra Danmark til udlandet.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer