samsung galaxy s7 edge pris med og uden abonnement

Stort prisfald på Samsung Galaxy S7 Edge – så billig er den

For kun syv dage siden havde Samsung Galaxy S7 Edge en bedste pris på 5.700 kroner og det var uden abonnement – i mellemtiden er prisen faldet markant. Se bedste pris på Samsung Galaxy S7 Edge.

Selvom Samsung Galaxy S7 Edge er over et år gammel, så er den stadig blandt de allerbedste telefoner på markedet og nu hvor den nye Samsung Galaxy S8 har været til salg i nogle uger, så er der godt nyt til den prisbevidste – prisen for telefonen falder nemlig. Eller rettere sagt, så styrtdykker den faktisk.

For kun en uge siden havde Samsung S7 Edge en pris på 5.700 kroner med abonnement – i dag er prisen helt nede på 4.415 kroner. Det er Call me, der kører med det gode tilbud på S7 Edge.
Se tilbuddet på Samsung Galaxy S7 Edge hos Call me

Med en pris på 4.415 kroner er Galaxxy S7 Edge altså faldet med næsten 1.300 kroner på kun en uge.

Se også: Sammenlign alle priser på Samsung S7 Edge

S7 Edge lige så god som Galaxy S8

Opfølgeren til Galaxy S7-serien, Galaxy S8, har været på markedet nu i nogle uger og den bedste pris for S8 er 6.120 kroner, så prisforskellen på de to telefoner er cirka 1.700 kroner. Det er interessant, at på vigtige parametre som batteri og kamera, så er Galaxy S7 Edge faktisk lige så god som Galaxy S8.

Vores test af Galaxy S7 Edge viser, at den har lige så god batteritid som S8 og kameraet i de to modeller har vi også testet til at være lige gode. Også kameraspecialister har testet Galaxy S8 og konklusionen er, at Galaxy S7 Edge har et lige så godt kamera som den nye Galaxy S8.

Grundlæggende er Samsung S7 Edge en lige så god telefon som Galaxy S8, så du kan trygt købe den og så spare godt 1.700 kroner.

Se også: Find de bedste tilbud på Samsung telefoner

 

 Særlige fordele ellers ved Galaxy S7 Edge

+ Godt kamera (10/10)
+ God skærm (10/10)
+ Hurtig på nettet (9/10)
+ Batteritid (9/10)
+ Design og materiale (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Galaxy S7 Edge

Bedste mindstepris – 4.415 kroner ved Callme

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Samsung