Billig mobiltelefoni i Frankrig – mobilabonnement med billig roaming

Find billig mobiltelefoni i Frankrig enten via dansk mobilabonnement eller ved at vælge lokalt taletidskort. Se vores guide til billig roaming og mobiltelefoni  Frankrig.

Billig mobiltelefoni i Frankrig – mobilabonnement med billig roaming

Skal du på ferie i Frankrig vil du formentlig gerne kunne bruge din mobil på samme måde på de kanter som du gør i Danmark – det kan du gøre med et mobilabonnement med roaming inkluderet eller via et taletidskort købt i Frankrig. Guide til billig mobiltelefoni og roaming i Frankrig.

Hvis ferien i år går til Frankrig, så har du mange muligheder for at kunne bruge din mobil i landet på stort set samme måde og til samme vilkår som du bruger din mobil i Danmark med det danske mobilabonnement, du har i forvejen – eller som du kan skaffe dig. Der er nemlig mange gode muligheder for at få et mobilabonnemnent med roaming inkluderet, så du får billig mobiltelefoni i Frankrig. Et alternativ kan også være, at du vælger at købe et lokalt taletidskort med tale, sms/mms og data inkluderet.

Kort om roaming-reglerne i EU

EU’s regler om roaming til samme pris som herhjemme betyder, at du ikke skal betale ekstra roamingafgifter, når du bruger din mobiltelefon på rejser i EU. Reglerne gælder for opkald, sms, mms og data. Reglerne gælder også, når du modtager opkald eller SMS’er i udlandet, også selvom den anden person bruger et andet teleselskab. Der er dog et loft på den data, du kan bruge, men det er muligt at få op til 20 GB data-roaming om måneden – også i Frankrig.

Herunder kan du se guide til 10 teleselskaber, der tilbyder roaming i Frankrig.

 

10 teleselskaber med roaming i Frankrig

Oister
Oister udmærker sig ved at have billige mobilabonnementer med meget indhold. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. Oister har roaming i hele EU til samme vilkår som i Frankrig.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Oister

Telmore
Telmore har mange forskellige typer mobilabonnementer at vælge mellem, både med og uden tjenester. Man kan få op til 15 GB data til roaming om måneden. Telmore har roaming i hele EU til samme vilkår som i Frankrig.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Telmore

CBB Mobil
CBB Mobil har et bredt udvalg af mobilabonnementer med fokus på lav pris og meget indhold. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. CBB Mobil har roaming i hele EU til samme vilkår som i Frankrig.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos CBB Mobil

Teleselskabet 3
Teleselskabet 3 tilbyder roaming i flest lande af alle de danske teleselskaber og har naturligvis også Spanien på listen. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. 3 har roaming i 63 lande til samme vilkår som i Frankrig.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos 3

YouSee
YouSee har ikke de allerbilligste abonnementer, men alle inkluderer gratis musiktjeneste med YouSee Musik og naturligvis roaming i Spanien. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. YouSee har roaming i hele EU + 8 andre lande til samme vilkår som i Frankrig i selskabets dyreste abonnement. Derudover tilbyder de også ekstra taleopkald fra Danmark til 54 lande i alt.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos YouSee

Telenor
Telenor tilbyder roaming i op mod 47 lande alt efter hvilket mobilabonnement man vælger. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. Telenor har roaming i hele EU + 8 andre lande til samme vilkår som i Frankrig.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Telenor

Telia
Telia tilbyder roaming i alle selskabets mobilabonnementer, dog ikke i Junior-abonnementet.  Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. Telia har roaming i hele EU + 3 andre lande til samme vilkår som i Frankrig.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Telia

Greentel
Greentel satser på billige mobilabonnementer med meget tale og data til prisen og har roaming i alle sine abonnementer. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. Greentel har roaming i hele EU til samme vilkår som i Spanien.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Greentel

Call me
Call me satser også på billige mobilabonnementer med meget tale og data. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. Call me har roaming i hele EU til samme vilkår som i Frankrig.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Call me

OK Mobil
OK Mobil har både billige DK-abonnementer og lidt dyrere EU-abonnementer. Man kan få op til 10 GB til brug data til roaming om måneden. OK Mobil har roaming i hele EU til samme vilkår som i Frankrig.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos OK Mobil

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med roaming

Vælg selv operatør og netværk i Frankrig

Det teleselskab, du har i Danmark, har en aftale med et af de teleselskaber, der er i Frankrig og det bliver valgt som default. Det er dog ikke sikkert, at det franske teleselskab dækker optimalt der, hvor du er på ferie i Frankrig, men det er faktisk muligt selv at vælge et andet netværk, hvis du synes, der er for dårlig dækning eller for langsomt internet med det forudvalgte teleselskab.

Herunder kan du se, hvilke hvilke operatører, der opererer i Frankrig.

  • SFR
  • Orange
  • Bouygues
  • Free

Du vælger mobiloperatør ved at gå ind i din telefons ‘Indstillinger’, gå ind i ‘Mobilt netværk’ og trykker på ‘Mobiloperatør’ – vær opmærksom på, at der kan bruges lidt forskellige betegnelser alt efter mobilproducent.

Køb lokalt taletidskort i Frankrig

Hvis du ikke har et abonnement med roaming inkluderet til brug i Frankrig eller hvis du løber tør for tale, sms/mms eller data, så kan den billigste løsning være at købe et lokalt taletidskort. Det kan du købe i lufthavnen eller i lokale telebutikker. Også kiosker og supermarkeder sælger som regel taletidskort.

Et taletidskort indeholder forskellig mængde tale, sms/mms og data og prisen varierer alt efter, hvor meget du har brug for.

 

Mobiltelefoni og billig roaming i Frankrig, juni 2019

Guide til billig mobiltelefoni og roaming i Frankrig er fra juni 2019. I guiden lister vi ti danske teleselskaber med mobilabonnementer, du kan bruge i Frankrig, du finder en oversigt til teleselskaber og netværk du kan vælge at roame på i Frankrig og til sidst informerer vi om taletidskort i Frankrig.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer