iphone 6s pris med og uden abonnement

Den billigste iPhone 6S – sammenlign priser og spar penge

iPhone 6S kom på markedet i 2015, men er stadig en af de mest populære telefoner, når det gælder prissammenligninger – og det er en god idé at sammenligne pris på iPhone 6S, for der er næsten 3.000 kroner til forskel på det billigste og dyreste tilbud.

- se guide til bedste pris på iPhone 6S.

Af en iPhone at være er iPhone 6S stadig en god telefon, selvom den har 18 måneder på bagen. Samtidig er den billigere end den nyere iPhone 7 fra efteråret 2016, så det giver god mening at undersøge priser på iPhone 6S.

Der er i øvrigt ikke så stor forskel på de to telefoner, begge kan for eksempel køre den seneste iOS 10 og begge har 3D Touch – den her særlige teknik, hvor man kan aktivere forskellige funktioner i en app alt efter hvor hårdt man trykker på skærmen.

 

Se også: Sammenlign pris på iPhone 6S

 

Den billigste iPhone 6S

Den bedste pris på iPhone 6S lige nu bærer Telenors signatur – Telenor har iPhone 6S til en pris på 4.590 kroner, inklusiv mobilabonnement i 6 måneder. Og det er ikke et snoldet lille mobilabonnement, vi taler om – det er med mobilabonnementet Fri+ 40 GB med fri tale og 40 GB data hver måned.

Mobilabonnementet inkluderer også fri roaming i 36 lande i EU samt tre måneders gratis Viaplay.

Se tilbuddet her.

 

Andre priser på iPhone 6S

Telenor har med afstand det bedste tilbud på iPhone 6S, men ønsker du alligevel ikke at blive kunde hos Telenor – for eksempel hvis de dækker dårligt der, hvor du bor – så har CBB det næstbedste tilbud på iPhone 6S til 5.150 kroner inklusiv mobilabonnement i én måned.

Se tilbuddet her.

 

CBB bruger Telenors netværk og har man et problem med det, kommer Yousee ind med den tredjebedste pris på iPhone 6S. Yousee har telefonen til 5.324 kroner inklusiv mobilabonnement med fri tale, 10 GB data og fri musikstreaming med Yousee Musik i seks måneder.

Se tilbuddet her.

 

Særlige fordele ved iPhone 6S

+ Design & materiale (8/10)
+ Hurtig 4G (9/10)
+ Hurtig brugerflade (9/10)
+ Meget brugervenlig (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone 6S
Bedste mindstepris – 4.590 kroner ved Telenor
Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple

Sammenlign priser og tilbud på alle telefoner