iPhone 6S er faldet i pris – se de nye priser

iPhone 6S er faldet markant i pris efter lanceringen af iPhone 7 - se de nye priser på iPhone 6S og iPhone 6S Plus og se, hvor meget du kan spare.

iPhone 6S er faldet i pris – se de nye priser

Når Apple smider en ny iPhone i kurven, så betyder det, at de andre iPhones falder i pris og får et prisskilt der trods alt er billigt sammenlignet med prisen for iPhone 7.

Typisk falder de ældre iPhones med 7-800 kroner, så betyder det ikke så meget, om du har det nyeste nye fra Apples side, men bare gerne vil have en iPhone, så kan det være, at du lige skal slå kold vand i blodet og overveje at købe den ældre model, iPhone 6S i stedet for den nye iPhone 7, der nu er lanceret. Du vil altså kunne få en billig iPhone umiddelbart efter lanceringen af iPhone 7.

Helt som forventet faldt prisen da også umiddelbart efter lanceringen af iPhone 7 og det betyder, at betyder, at priserne for Apple iPhone 6S kommer til at se sǻledes ud, hvis man køber dem gennem Apples onlinebutik. Det skal bemærkes, at iPhone 6 og iPhone 5S helt er forsvundet fra Apples sortiment, så de nu kun har iPhone SE, iPhone 6S og iPhone 7 (samt Plus versionerne af de to modeller).

Det skal også bemærkes, at iPhone 6S nu kommer i en version med 32 GB i stedet for kun 16 GB som tidligere.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Nye priser for iPhone 6S – så billig bliver dn

iPhone 6S, 32 GB

Ny pris ca: 4.899
Se også: Sammenlign priser på 6S, 32 GB

 

iPhone 6S, 128 GB

Ny pris ca: 5.799
Se også: Sammenlign priser på 6S, 128 GB

 

iPhone 6S Plus, 32 GB

Ny pris ca: 5.799
Se også: Sammenlign priser på 6S Plus, 16 GB

 

iPhone 6S Plus, 128 GB

Ny pris ca: 6.699
Se også: Sammenlign priser på 6 Plus, 64 GB

 

Falder iPhone SE også i pris og bliver billig?

Prisen for iPhone SE bliver der ikke ændret ved umiddelbart efter lanceringen af iPhone 7, da den hører til i en lidt anden kategori og allerede er billig – eller i hvert fald billigere.

SE står stadig i 3.699 kroner for 16 GB versionen, mens SE med 64 GB har en pris på 4.599 kroner.

Du kan se, hvilken pris iPhone 7 får.