Billig iPhone 5s? Sådan sparer du penge på den

Pristjek viser, at man helt sikkert bør købe iPhone 5s via en mobiloperatør. Der er nemlig gode penge at spare på iPhone 5s.

Billig iPhone 5s? Sådan sparer du penge på den

For nylig oplyste Telia ikke overraskende, at Apple dominerer deres top 10 liste over mest solgte mobiltelefoner for juni.

Apple dominerer nemlig stort set altid salgslisterne, men det var nu alligevel lidt interessant at se, at iPhone 5s og iPhone 5c stadig er yderst populære mobiltelefoner hos brugerne og begge modeller var på top 10 listen hos Telia. Det er langt fra alle, der vil have en iPhone med stor skærm – faktisk var iPhone 6 Plus med skærm på 5,5 tommer ikke på listen.

 

Billig iPhone 5s hos mobilselskaberne

Noget andet, der er interessant at se, er, at en mobil som iPhone 5s faktisk er noget billigere at købe gennem en operatør end hos online-forhandlere. iPhone 5s koster fra 3.999 kroner uden abonnement i webshops, mens den samlede mindstepris for iPhone 5s hos de danske mobiloperatører starter ved 3.794 kroner. Det inkluderer et udmærket mobilabonnement hos Telenor med 6 timers tale og 3 GB data hver måned i seks måneder.

Skal man have et mobilabonnement med samme type indhold eller mere, skal man betale fra 79 kroner om måneden. Derfor vil besparelsen være mindst 6 x 79 kroner (474 kroner) for mobilabonnementet + 205 kroner i forskellen på den samlede pris hos en online-forhandler og Telenor. Man vil således kunne spare 679 kroner på at købe iPhone 5s hos Telenor frem for i en webshop.

Det er også muligt at købe iPhone 5s med andre mobilabonnementer med mere indhold og hos andre selskaber og stadig spare penge. Er du ude efter en billig iPhone 5s, bør du derfor seriøst overveje at købe den gennem et mobilselskab.

Du kan se stor købeguide til iPhone 5s og få det store overblik over de bedste priser for iPhone 5s hos de danske mobilselskaber.

 

Derfor er iPhone 5s stadig meget populær

iPhone 5s har en skærm på 4 tommer med 1.136 x 640 pixel. Kameraet er på 8 megapixel og den har hurtig 4G. Brugerfladen er iOS og den kører fint med den nyeste udgave, iOS 8.4.

Selvom mange iPhone-brugere glædede sig til iPhone 6 og iPhone 6 Plus med noget større skærme, så er iPhone 5s stadig populær på grund af det lille format. iPhone 5s måler således 123,8 x 58,6 x 7,6 millimeter, mens iPhone 6 måler 138,1 x 67 x 6,9 millimeter og iPhone 6 Plus måler vilde 158,1 x 77,8 x 7,1 mm. Faktisk er de to nyere iPhone-modeller tyndere end iPhone 5s, men de er betydeligt højere og bredere.

 

Særlige fordele ved iPhone 5s

+ Brugervenlighed (8/10)
+ Kamera (8/10)
+ Hastighed på nettet (8/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone 5s

Bedste mindstepris: 3.794 kroner hos Telenor

Se også: Sammenlign aktuelle priser på iPhone

 

Er du alligevel mere til iPhones med større skærme, så tjek bedste pris for iPhone 6 og bedste pris for iPhone 6 Plus.