Billig bredbånd til ældre: Gode hastigheder til lave priser

Billig bredbånd til ældre: Ældre har i stor grad taget internettet til sig til bank, shopping, sociale medier osv. Guide til billige bredbåndsabonnementer til ældre.

Billig bredbånd til ældre: Gode hastigheder til lave priser

Alle i Danmark skal kobles op til nettet og have adgang til bredbånd, også de ældre – ældre har dog ikke behov for den aller hurtigste bredbånd, bare den er stabil. Guide & priser på billig bredbånd til ældre.

Den danske regering har som mål, at alle i Danmark skal være koblet op til nettet med bredbånd. Danmark skal digitaliseres mest muligt og det kræver hurtig bredbånd til alle – også de ældre. Ældre har ikke helt samme ekstreme bredbåndsbehov som familier eller unge, hvor flere enheder er koblet på samme bredbåndsforbindelse på samme tid og skal kunne håndtere streaming af musik og video samt gaming.

Ældre skal naturligvis også kunne komme på nettet og streame både musik og video, men som udgangspunkt kan man forvente, at de kun har 1-2 enheder koblet til samme bredbånd på samme tid. Det betyder med andre ord, at de ikke behøver de højeste hastigheder til høje priser, men kan nøjes med lavere hastigheder til lavere priser.

Herunder guider vi til 10 gode bredbåndsabonnementer til ældre, der dækker alle behov. Rangeringen er i henhold til pris.

 

Bedste bredbånd til ældre– priser og tilbud

#1 DLG Tele
8 Mbit/s
Hastighed: 10 Mbit/s download, 1 Mbit/s upload
Pris: 189 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Telia
10 Mbit/s
Hastighed: 10 Mbit/s download, 1 Mbit/s upload
Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 Kviknet
100 Mbit/s
Hastighed: 100 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Pris: 219 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 Unotel
10 Mbit/s
Hastighed: 10 Mbit/s download, 2 Mbit/s upload
Trådløs wifi router følger med i abonnementet hos Unotel
Pris: 219 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#5 DLG Tele
15 Mbit/s
Hastighed: 10 Mbit/s download, 1 Mbit/s upload
Pris: 219 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#6 Fullrate
25 Mbit/s
Hastighed: 25 Mbit/s download, 2 Mbit/s upload
Pris: 239 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#7 Stofa
30 Mbit/s
Hastighed: 30 Mbit/s download, 30 Mbit/s upload
Pris: 239 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#8 Unotel 
15 Mbit/s
Hastighed: 15 Mbit/s download, 15 Mbit/s upload
Pris: 239 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#9 Hiper
100 Mbit/s
Hastighed: 100 Mbit/s download, 35 Mbit/s upload
Pris: 259 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#10 Hiper
1.000 Mbit/s
Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Pris: 339 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

Bredbånd – hvad kan betale sig?

Hvis man kun bruger sit bredbånd til at være online med en tablet eller computer for at læse nyheder, ordne banksager, shoppe online, opdatere på sociale medier, så har man faktisk ikke behov for mere end 8-10 Mbit/s. Bare forbindelsen er stabil og forbindelsen er som regel meget stabil med almindelig bredbånd.

Streamer man også musik og video, så skal man op i højere hastigheder for at få den bedste oplevelse. 25-50 Mbit/s kan anbefales – det giver rigelig med båndbredde til at have to-tre enheder koblet op på samme tid til streaming af musik og video.

Har man  tit besøg af børn og børnebørn og gerne vil give dem en god online-oplevelse, når de kommer på besøg, så kræver det højere hastigheder, hvis 5-6 enheder skal være online på samme tid. Unge mennesker streamer ofte video skal man huske på – også selvom de bare vil høre musik. Så kan man overveje de højere hastigheder på 100 Mbit/s eller højere.

Se også: Prissammenligninger på den billigste bredbånd

 

Guide til bredbånd til ældre, januar 2019

Guiden til bredbånd til ældre er fra januar 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden er der sammenlignet priser på bredbånd fra Fullrate, Telia, Stofa, Hiper, Mit Tele, Kviknet og Unotel.

Det billigste bredbåndsabonnement i guiden koster 189 kroner, mens den højeste pris er på 339 kroner om måneden. På teleprisguide.dk får du overblik over de fleste udbydere af bredbånd i Danmark. Her finder du de bedste og billigste priser på bredbånd. Teleprisguide.dk giver dig gratis og uvildig prissammenligninger og overblik over markedet for bredbånd.

Se også: Sammenlign priser på bredbånd

Flere nyheder om emnet

Vi følger op med den seneste udvikling. Steen Jørgensen gik videre med sagen. d. 11/1/2019 fulgte vi historien op med en artikel der drejer sig om Antallet af hurtige bredbåndsabonnementer eksploderer – Læs mere her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..