Philips Everplay BT7900

Billig bluetooth højtaler – guide med priser

Når solen og varmen kommer frem, er det lige pludselig sjovere at være ude og endnu sjovere bliver det med en lille, let og meget god bluetooth højtaler, så man kan høre musik og podcast over alt. Guide til gode og billige  bluetooth højtalere.

Jo jo, den BeoPlay-højtaler du har stående hjemme i stuen har den både bedre lyd og design, men en billig bluetooth højtaler har den styrke, at man ikke skal være så nervøs for, om den kommer til skade, når man bruger den uden for. Bevares, en bluetooth højtaler til 7-800 kroner er da også penge, men man er ikke helt så nervøs for, om den får en skramme som den lækre højtaler, man har derhjemme. Så derfor: Køb en billig og bærbar højtaler, du kan tage med på farten, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt den klarer de udendørsstrabadser eller ej.

Herunder guider vi til fem billige, men gode bluetooth højtalere.

Se også: Mobilabonnementer med musik

 

Gode billige bluetooth højtalere

#1 Marshall Stockwell
Om Marshall Stockwell: Lyden er god: Skarp og med god bas. Designet er pænt og stilfuldt og der er indgange til diverse stik. Batteritiden er på 10 timer.

Pris på Marshall Stockwell 2: Fra cirka 950 kroner.

 

#2 Philips Everplay BT7900
Om Philips Everplay BT7900: Velbygget og godt design og er vandafvisende, har rigtig god lyd med fine detaljer og god bas. Batteritid på cirka 10 timer.

Pris for Philips Everplay BT7900: Fra cirka 600 kroner

 

#3 Libratone Too
Om Libratone Too: Lyden er dejlig detajleret og med fin bund i bassen. Designmæssigt er den måske ingen skønhed, men den har karakteristisk dseign og kan tåle vandstænk og en let om gang regn. Batteritid på op til 12 timer.

Pris på Libratone Too: Fra cirka 800 kroner

 

#4 Anker SoundCore Sport XL
Om Anker SoundCore Sport XL Black: Den vinder ingen designpriser, hvis det handler om at være flot, men den er godt bygget – hårdfør og robust og den lille snor/hank fungerer godt. Lyden er god og batteritiden er på op til 15 timer.

Pris på Anker SoundCore Sport XL: Fra 700 kroner

 

#5 JBL Flip 3 Special Edition
Om JBL Flip 3 Special Edition: Lyden er ikke i top, når man skruer 80 procent op eller højere, men ellers er den ganske udmærket. Den har et noget specielt design og skiller sig ud. Den er vandafvisende og har batteri på op til 10 timer.

Pris på JBL Flip 3 Special Edition: Fra cirka 799 kroner

Se også: Sammenlign priser på billige bluetooth højtalere

 

Hvilken billig bluetooth højtaler kan jeg anbefale?

 

Se også: Bedste headset

 

Gode billige bluetooth højtalere, april 2019

Guiden til de bedste bluetooth højtalere til under 1.000 kroner er fra oktober 2018. Guiden er baseret på test af bluetooth højtalere på mobil.nu og priserne er fundet på telepristjek.dk. I guiden finder vi bluetooth højtalere fra Marshall, Philips, JBL Libratone og Anker.

Den billigste bluetooth højtaler har en pris på cirka 700 kroner, mens den dyreste har en pris på 950 kroner. Det betyder en besparelse på omkring 250 kroner, hvis du vælger eden billigste.

Se også: Guides til bedste køb af telefoner og tilbehør