Beoplay Portal: Spar 750 kroner på B&Os gamingheadset

Lige nu kan købe danske B&Os gamingheadset, Beoplay Portal, til en god pris: Spar hele 750 kroner ved at købe headsettet hos den billigste forhandler.

Beoplay Portal: Spar 750 kroner på B&Os gamingheadset

B&O lancerede i april et sæt gaminghovedtelefoner kaldet Beoplay Portal. De kom til salg sidst i april med et lidt højt prisskilt på 3.749 kroner. Den pris har headsettet holdt lige siden lanceringen og indtil for få dage siden. Er du udkig efter et sæt gode over ear-høretelefoner, så skal du slå til lige nu.

Beoplay Portal fra B&O er nemlig faldet 750 kroner i pris. Du sparer dermed 20 procent af den oprindelige pris. Det er et tilbud, der vil noget.

Se også: Test af Beoplay Portal – atypiske og fremragende

Den bedste pris på B&O Beoplay Portal

Der er flere forhandlere, som sælger Beoplay Portal til en rigtig god pris lige nu. Herunder kan du se de aktuelle priser på gamingheadsettet.

De bedste priser på Bang & Olufsen Beoplay Portal

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
AV-Connection
Mindstepris
2.699,-
2.699,-
Bang & Olufsen Herning
Mindstepris
2.699,-
2.699,-
Bang & Olufsen Randers
Mindstepris
2.699,-
2.699,-

Bang & Olufsen Beoplay Portal udbydes af 17 udbydere. Du kan spare op til 2.214,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Bang & Olufsen Beoplay Portal

Sammenlign aktuelle priser hos 17 webshops »

Beoplay Portal: Ikke kun god til gaming

Det er altså første gang, at prisen på Beoplay Portal er lavere end den vejledende pris – så det er bare med at slå til. Men er de så også pengene værd?

I vores test fik hovedtelefonerne blandt andet ros for designet, byggekvaliteten og komforten. Portal ligner bestemt ikke et gamingheadset, men det gør netop også, at det appellerer til langt flere. Samtidig kommer de også med aktiv støjreduktion (ANC), hvilket ikke er typisk for gamingheadsets. Batteritiden er også rigtig god.

Sammenlignet med andre gamingheadsets er Beoplay Portal dog et dyrt headset. Derfor er det også et endnu bedre køb, nu hvor du kan spare 20 procent af prisen. Beoplay udmærker sig ved at understøtte lydprotokollen Xbox Wireless, som giver en lavere responstid for lyden end via en normal Bluetooth-forbindelse. Desværre kan man ikke forbinde headsettet på samme måde til en PlayStation. Du må også undvære en opbevaringstaske eller etui til headsettet, og mikrofonen er heller ikke fantastisk.

Alt i alt er Beoplay Portal dog et rigtigt godt headset, som ikke kun er godt til Xbox-gaming, men også til andet lyd, musik og podcasts. Headsettet fik en samlet bedømmelse på 7 ud af 10.

Se også: Test af hovedtelefoner og headsets