huawei p8 lite billig pris

Det bedste tilbud på Huawei P8 Lite er virkelig godt

Huawei P8 lite er en af de bedste allrounder-mobiler til prisen og lige nu kan den købes til en umanerlig skarp pris. Se bedste tilbud på P8 Lite lige nu.

Huawei P8 Lite kom umiddelbart efter den spec-mæssigt bedre P8, men allerede tilbage i maj, hvor den kom ud på det danske marked, lignede P8 Lite faktisk et bedre køb end P8, da den var betydeligt billigere.

Se også: Sammenlign priser for populære smartphones

 

P8 Lite – funktioner og specifikationer

P8 Lite har skærm på 5 tommer med HD-opløsning, det vil sige 1280 x 720 pixel. Der findes betydeligt skarpere skærme, men den er stadig rigtig behagelig at kigge og læse på. Den er for eksempel kun lidt mindre skarp end iPhone 6S.

Kameraet er på 13 megapixel og har autofokus og fotolys samt HDR og kan optage video i fuld HD.

P8 lite er en 4G mobil med 150 Mbit/s og det er naturligvis længe fint til at streame film og musik eller til at bruge den som Wi-Fi hotspot.

Batteriet er på 2.200 mAh og med skærm på 5 tommer og 4G skal man nok forvente at skulle lade den op dagligt – også ved moderat brug.

P8 Lite er desuden en flot mobil med målene 143 x 70,6 x 7,7 mm og en vægt på 131 gram. Det gør den til en mobil med en rigtig god lille størrelse og vægt.

Se også: Sammenlign mobiltelefoner med hinanden

 

P8 Lite – bedste tilbud lige nu

P8 Lite er hos de fleste danske teleselskaber og det bedste tilbud finder du lige nu hos Telia. Selve mobilen koster 499 kroner og abonnementet der følger med koster 199 kroner om måneden og giver fri tale og 10 GB data. Det giver en samlet mindstepris for P8 Lite på 1.752 kroner.

Oven i hatten får man 12 måneders gratis Spotify, der normalt koster 99 kroner om måneden og abonnementet kommer også med Roam Like Home Norden, så du som en del af dit abonnement kan tale, sms’e, mms’e og surfe i Norden & Baltikum, ligesom du gør i Danmark uden at betale ekstra for det.

Du kan se tilbuddet hos Telia her.

 

Huawei P8 Lite

Se også: Test & bedømmelse af Huawei Ascend P8 Lite

Bedste mindstepris – 1.752 kroner ( inkl fri tale, 10 GB data, fri sms og gratis Spotify i 12 måneder) ved Telia

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei.