apple airpods bedste pris

Bedste tilbud og pris på Apple AirPods – spar 290 kroner

Apple AirPods er et sæt meget karakteristisk true wireless headset, der udmærker sig ved at være helt fri for ledninger og ved at være uhyre brugervenligt. Guide til de billigste priser på Apple AirPods.

Apple AirPods hører til i Apples Andet-kategori og vi ved derfor ikke, hvor godt det sælger, men formentlig sælger det ganske godt, da vi ofte ser folk med dem i ørene i bybilledet. Der er dog tale om et ganske dyrt headset. Vi har fundet de billigste priser på Apple AirPods og du kan spare næsten 290 kroner.

 

Her er Apple AirPods billigst – sammenlign priser

 

#1 Crazy-priser
Pris: 1.207 kroner > Se tilbud

#2 Wupti
Pris: 1.210 kroner > Se tilbud

#3 Happii
Pris: 1.289 kroner > Se tilbud

#4 Conrad
Pris: 1.499 kroner > Se tilbud

#5 Goblue
Pris: 1.499 kroner > Se tilbud

 

Se også: Sammenlign priser på Apple AirPods

Fordele og ulemper ved Apple AirPods

Det helt trådløse design på Apple AirPods har fordele og ulemper. Det er praktisk ikke skulle bøvle med ledninger, men de små earbuds er i risikozonen for at blive væk. Man kan dog benytte sig af Find min iPhone-funktionen til at finde dem igen, men de kan stadig godt blive væk. Det koster omkring 600 kroner at anskaffe sig en enkel ny earbud.

Lyden er ikke super prangende prisen taget i betragtning. Til gengæld er headsettet utrolig let at parre og sætte op med ens iPhone, Mac eller Apple Watch. Et fuldt batteri rækker til 5 timer afspilning. Det medfølgende batterietui kan sikre batteritid på i alt 24 timer.

AirPods virker med iPhone, iPad og iPod touch med iOS 10 eller nyere, Apple Watch med watchOS 3 eller nyere og Mac med macOS Sierra eller en nyere version.

Se også: Priser på de bedste headset

 

Bedste tilbud på Apple AirPods, november 2017

Guiden med de  billigste og laveste priser på Apple Airpods er fra novmeber 2017. Priserne på headsettet er fundet på pricepusher.dk. Webshoppene med de bedste tilbud på Apple Airpods er crazy-priser, Wupti, Happii, Conrad og Goblue og der er over 290 kroner i forskel på prisen mellem det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på headset