Bedste tilbud og pris på Motorola Moto G7 Plus

Motorola Moto G7 Plus er en af de allerbedste smartphones til prisen og er en rigtig god mobil. Se guide til de bedste priser på Moto G7 Plus.

Bedste tilbud og pris på Motorola Moto G7 Plus

Motorola Moto G7 Plus er den måske bedste mobil lige nu til prisen med godt design og god skærm, fint kamera, hurtig og simpel brugerflade og meget hurtig lynopladning. Se bedste pris på Moto G7 Plus.

Hvis jeg selv skulle ud og købe en ny mobil lige nu og skulle finde en god kombination af kvalitet og pris, så vil Motorola Moto G7 Plus stå rigtig højt på listen.  Det skyldes en virkelig god kombination af gode funktioner og en lav pris.

Overordnet set falder den faktisk ikke igennem på noget punkt – ikke for alvor i hvert fald. Batteriet kunne godt have været lidt kraftigere, da 3.000 mAh er lige i underkanten for en mobil med 6,2 tommer fuld HD skærm. Til gengæld opvejes den lidt lave batterikapacitet af en brugerflade, der ikke kræver mange ressourcer, da den er næsten helt ren stock Android og så følger der en 27w oplader med i æsken, der kan lade batteriet op fra 0-100 procent på cirka 55 minutter.

Derudover har den et godt design, et fint dual kamera og en god antennekvalitet. Der er desværre ikke så mange forhandlere af telefonen blandt teleselskaberne, men den er tilgængelig hos et par stykker og det endda til en virkelig god pris. Herunder guider vi til de bedste priser på Motorola Moto G7 Plus.

Se også: Sammenlign priser på Motorola Moto G7 Plus

 

Bedste tilbud og pris på Motorola Moto G7 Plus

Fullrate
Pris på Moto G7 Plus: 2.298 kroner med abonnement i 6 måneder.

Se priserne hos Fullrate her

 

Proshop
Pris på Moto G7 Plus: 2.499 kroner uden abonnement

Se priserne hos Proshop her

 

Elgiganten
Pris på Moto G7 Plus: 2.499 kroner uden abonnement

Se priserne hos Elgiganten her.

 

Call me
Pris på Moto g7 Plus: 2.556,75 kroner med abonnement i 1 måned.

Se priserne hos Call me her

Det er endnu ikke muligt at bestille Motorola Moto G7 Plus hos CBB Mobil, Oister, YouSee, Telia, Telenor, 3 og Greentel.

 

Her er Motorola Moto G7 Plus billigst

Den klart bedste pris på Motorola Moto G7 Plus finder vi hos Fullrate. De har selve telefonen til en pris på cirka 1.400 kroner og en samlet mindste pris på 2.298 kroner. Fullrate giver altså cirka 900 kroner i mobilrabat. Man får samlet Moto G7 Plus til 2.300 kroner inklusiv mobilabonnement i seks måneder med 15 timers tale og 35 GB data, hvor af de 8 kan bruges i EU. Der er med andre ord tale om en rigtig godt abonnement.

Fullrate bruger TDC’s netværk, der fire år i træk er kåret til at have det bedste mobilnet i Danmark og samtidig har selskabet en god samlet score på kundetilfredshed i følge kundebedømmelse på teleprisguide.dk.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner