Bedste Sony mobil – se guide og sammenlign priser

Hvordan ser listen med top 3 bedste mobiltelefoner fra Sony ud? Se guide med pris samt anbefaling af, hvilken af de bedste Sony-telefoner der er bedst til prisen.

Bedste Sony mobil – se guide og sammenlign priser

Er du til Sonys mobiltelefoner og er på jagt efter en af de bedste lige nu, så har vi fundet de tre bedste fra Sony og deres bedste priser. Guide til de bedste Sony mobiler + priser.

Herunder kan du se en guide med priser til de tre bedste Sony mobiler lige nu. 

De bedste Sony mobiler + priser

#1 Sony Xperia XZ3
Skærm på 6 tommer med 2K-opløsning og et moderne 18:9 format. Den er vandtæt med IP67-certificering. Fingeraftryksscanner sidder placeret på siden og fungerer godt, den sidder dog lidt langt nede. Har et rigtig godt kamera, der tager gode billeder i mørke uden brug af fotolys og kan optage videoen i slowmotion med 960 billeder i sekundet. Batteri på 3.300 mAH med fin batteritid. Har hurtig brugerflade og udmærket antenne. Kan opgraderes til Android 9.0.

Pris:
Fra cirka 5.000 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ3 med abonnement
Fra cirka 5.500 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ3 uden abonnement

 

#2 Sony Xperia XZ2
Skærm på 5,7 tommer med fuld HD opløsning og Gorilla Glass 5. Den er vandtæt. Kameraet er rigtig godt og kan optage video i Super Slowmotion. Hurtig brugerflade og fin batteritid + okay antennekvalitet. Kan opgraderes til Android 9.0.

Pris:
Fra cirka 5.550 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 med abonnement
Fra cirka 4.300 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 uden abonnement

 

#3 Xperia XZ2 Compact
Skærm på 5 tommer med fuld HD-opløsning (2160 x 1080 pixel) og vandtæt design. God batteritid, rigtig godt kamera og hurtig brugerflade. Kan opgraderes til Android 9.0.

Pris:
Fra cirka 3.400 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 Compact med abonnement
Fra cirka 3.600 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xperia XZ2 Compact uden abonnement

Hvilken Sony mobil er bedst til prisen?

– Til prisen er Sony Xperia XZ2 Compact det bedste køb lige nu blandt de tre bedste mobiltelefoner fra Sony. Selvom der er tale om en compact-model, altså forholdsvis lille mobil, så er skærmen trods alt stadig 5 tommer stor. Den har ellers godt kamera, er let at bruge med én hånd og har en fin skærmkvalitet.

– Steen Jørgensen, mobilekspert.

Top 3 bedste Sony mobiler, januar 2019

Guiden til top 3 bedste Sony mobiler er fra januar 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne Xz3, XZ2 og XZ2 Compact.

Se også: Prissammenligninger på Sony mobiler