Bedste smartwatch til Android-telefoner i 2023

Smartwatches er geniale og smarte gadgets, men hvilket skal du købe? Se de fem bedste smartwatches til Android-telefoner i denne guide.

Bedste smartwatch til Android-telefoner i 2023

Er du på jagt efter et nyt smartwatch til din Android-mobil, men er i tvivl om hvilket du skal købe? Vi har fundet de fem bedste smartwatch frem til dig i denne artikel.

Se også: Få internet på dit smartwatch og slip for mobilen

Det sjove ved smartwatches er, at når man først har brugt et i en længere periode, er det svært at undvære det. Det er naturligvis fordi, at de har så mange smarte funktioner, at det beriger og gør vores liv lidt lettere. Smartwatches viser os klokken, vejret, notifikationer fra mobilen, kan besvare og foretrage opkald og er samtidig en meget avanceret sundheds, trænings og fitnesstracker.

Smartwatches er udstyret med sensorer, gps og andre målere, der kan måle puls, motion, skridt, stress, give os et indtryk af vores søvnkvalitet, tage EKG og meget mere. Det kan endda advare os og vores kære, hvis der skulle være fare på færde.

Der er derfor mange gode grunde til at gå rundt med et smartwatch i dag. Der findes en række producenter og en hel del forskellige modeller at vælge i mellem, og kvaliteten svinger meget. Derfor hjælper vi i denne guide dig til det bedste valg af smartwatch til Android.

Det bedste Android-smartwatch?

Hvilket smartwatch til din Android-telefon er det bedste? Herunder har vi udvalgt de smartwatches til Android, som vi mener er årets absolut bedste.

Google Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2

Pixel Watch 2 er det nyeste smartwatch på markedet til Android-telefoner – og nok også det bedste køb lige nu. Der er meget godt at sige om Pixel Watch 2.

Pixel Watch 2 kommer kun i én størrelse, og er blandt de mindste smartwatches til Android. Designet er minimalistisk, og der er fokus på komfort og brugervenlighed.

Pixel Watch 2 har en enkel og hurtig brugerflade med Googles nyeste Wear OS. Der er mulighed for at hente masser af apps og for at personliggøre uret.

Der er også et stort udvalg af sundheds- og træningsfunktioner, såsom kontinuerlig pulsmåling, EKG-måling, iltmætning, kompas, højdemåler, hudtemperatursensor og meget mere. Der er dog ikke helt så mange funktioner som i Samsungs Galaxy Watch 6, såsom kropssammensætning.

Uret har også smarte funktioner som Tryghedstjek, hvor man kan dele sin lokation med nødkontakter.

Ulempen ved dette ur er batteritiden. Med altid tændt skærm holder det cirka et døgn.

Se laveste pris på Google Pixel Watch 2

Samsung Galaxy Watch6

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 6 er det nyeste smartwatch fra Samsung og det nyeste på markedet overhovedet. Det nye Watch 6 er forbedret på flere områder, som bedre ydeevne, større skærme, mindre fysisk størrelse og så er det propfyldt med sundheds- og træningsfunktioner. Her er alt hvad du skal bruge.

Man kan vælge mellem Samsung Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic. De har identiske specifikationer

Se laveste pris på Samsung Galaxy Watch 6

Se laveste pris på Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

galaxy watch 5
Samsung galaxy Watch 5 Pro

Man kan også vælge sidste års topmodel af Samsungs smartwatches – men hvorfor skulle man? Det er der to gode grunde til. Den første er at Watch 5 Pro har større batteri og derfor længere batteritid. Den anden er at Watch 5 Pro er en del billigere end det nyere Watch 6. Og når det kommer til mængden af funktioner, er Watch 5 Pro på niveau med Watch 6.

De bedste priser på Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm

Opdateret 23/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
1.965,-
1.965,-
Labtech Data
Mindstepris
2.174,-
2.174,-
Ditur.dk
Mindstepris
2.299,-
2.299,-

Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm udbydes af 14 udbydere. Du kan spare op til 1.847,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm

Sammenlign aktuelle priser hos 14 webshops »

Google Pixel Watch

Google Pixel Watch

Et andet og anderledes bud på det bedste Android-smartwatch er Google Pixel Watch. Pixel Watch er mindre og har et meget afrundet og kompakt design. Det har Googles egen Wear OS-software og gode sundheds- og træningsfunktioner og måler dertil også søvnkvalitet.

Den største ulempe ved Pixel Watch og dets kompakte størrelse er batteritiden. Det holder nemlig kun strøm en enkelt dag.

De bedste priser på Google Pixel Watch

Opdateret 23/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
1.614,-
1.614,-
Compumail
Mindstepris
2.810,-
2.810,-
Dataworld
Mindstepris
2.997,-
2.997,-

Google Pixel Watch udbydes af 6 udbydere. Du kan spare op til 2.073,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Google Pixel Watch

Sammenlign aktuelle priser hos 6 webshops »

Garmin Venu 2

Gamin Venu 2

Garmin Venu 2 er også et godt smartwatch til Android, hvor der er ekstra gode træningsfunktioner. Ligesom de andre smartwatches på listen viser Venu 2 også notifikationer fra mobiltelefonen, kan bruges til at betale med via Garmin Pay. Garmin Venu 2 holder helt op til 5 dage på en opladning.

En anden stor fordel ved Garmin Venu 2 er, at det kan virke med både Android-telefoner og iPhones.

De bedste priser på Garmin Venu 2

Opdateret 23/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
happii.dk
Mindstepris
2.341,-
2.341,-
Bilka.dk
Mindstepris
2.399,-
2.399,-
Inphone.dk
Mindstepris
2.542,-
2.542,-

Garmin Venu 2 udbydes af 20 udbydere. Du kan spare op til 1.662,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Garmin Venu 2

Sammenlign aktuelle priser hos 20 webshops »

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

Det bedste smartwatch til Android for pengene er Galaxy Watch 5. Her får man et nydeligt, let og behageligt smartwatch, der har alle de funktioner det skal have. Nu er det faldet så meget i pris, at vi kun kan anbefale Galaxy Watch 5.

De bedste priser på Samsung Galaxy Watch 5 44mm

Opdateret 23/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
happii.dk
Mindstepris
1.806,-
1.806,-
avXperten
Mindstepris
2.089,-
2.089,-
Compumail
Mindstepris
2.348,-
2.348,-

Samsung Galaxy Watch 5 44mm udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 1.154,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Watch 5 44mm

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »