Bedste smartwatch til Android-telefoner i 2024

Smartwatches er geniale og smarte gadgets, men hvilket skal du købe? Se de fem bedste smartwatches til Android-telefoner i denne guide.

Bedste smartwatch til Android-telefoner i 2024

Er du på jagt efter et nyt smartwatch til din Android-mobil, men er i tvivl om hvilket du skal købe? Vi har fundet de fem bedste smartwatch frem til dig i denne artikel.

Se også: Få internet på dit smartwatch og slip for mobilen

Mange fordele ved at have et smartwatch

Det sjove ved smartwatches er, at når man først har brugt et i en længere periode, er det svært at undvære det. Det er naturligvis, fordi de har så mange smarte funktioner, at det beriger og gør vores liv lidt lettere. Smartwatches viser os klokken, vejret, notifikationer fra mobilen, kan besvare og foretage opkald og er samtidig en meget avanceret sundheds-, trænings- og fitnesstracker.

Smartwatches er udstyret med sensorer, GPS og andre målere, der kan måle puls, motion, skridt, stress, måle søvnkvalitet, tage EKG og meget mere. Det kan endda advare os og vores kære, hvis der skulle være fare på færde.

Der er derfor mange gode grunde til at gå rundt med et smartwatch i dag. Der findes en række producenter og en hel del forskellige modeller at vælge mellem, og kvaliteten svinger meget. Derfor hjælper vi i denne guide dig til det bedste valg af smartwatch til Android.

Det bedste Android-smartwatch

Hvilket smartwatch til din Android-telefon er det bedste? Herunder har vi udvalgt de smartwatches til Android, som vi mener er årets absolut bedste.

Google Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2

Pixel Watch 2 er et af de nyeste smartwatches til Android-telefoner på markedet – og nok også det bedste køb lige nu. Der er meget godt at sige om Pixel Watch 2.

Pixel Watch 2 kommer kun i én størrelse og er blandt de mindste smartwatches til Android. Designet er minimalistisk, og der er fokus på komfort og brugervenlighed.

Pixel Watch 2 har en enkel og hurtig brugerflade med Googles nyeste Wear OS. Der er mulighed for at hente masser af apps og for at personliggøre uret.

Der er også et stort udvalg af sundheds- og træningsfunktioner såsom kontinuerlig pulsmåling, EKG-måling, iltmætning, kompas, højdemåler, hudtemperatursensor og meget mere. Der er dog ikke helt så mange funktioner som i Samsungs Galaxy Watch 6 såsom kropssammensætning.

Uret har også smarte funktioner som Tryghedstjek, hvor man kan dele sin lokation med nødkontakter.

Ulempen ved dette ur er batteritiden. Med altid tændt skærm holder det cirka et døgn.

De bedste priser, tilbud og specifikationer på Google Pixel Watch 2

Samsung Galaxy Watch6

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 6 er det nyeste smartwatch fra Samsung. Det nye Watch 6 er forbedret på flere områder som bedre ydeevne, større skærme og mindre fysisk størrelse, og så er det propfyldt med sundheds- og træningsfunktioner. Her er alt, hvad du skal bruge.

Man kan vælge mellem Samsung Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic. De har identiske specifikationer.

De bedste priser, tilbud og specifikationer på Samsung Galaxy Watch 6

De bedste priser, tilbud og specifikationer på Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch FE

Ønsker du et billigt smartwatch til Android, bør du kraftigt overveje Samsung Galaxy Watch FE – et nyt Android-ur baseret på Samsungs tidligere topmodel, Galaxy Watch 4.

Samsung Galaxy Watch FE har stort set alle de samme funktioner som meget dyrere ure, herunder mulighed for at analysere kropssammensætning. Du må dog undvære sensor til at måle kropstemperatur, og batteriet er kun på 247 mAh, ligesom det har en forholdsvis lille 1,2 tommer OLED-skærm og sidste års Exynos W920-chip i stedet for Samsungs nyeste.

Men hvis du kan nøjes med mindre, bør du vælge dette ur, da du får Samsungs nyeste One UI 5 Watch baseret på Googles Wear OS.

De bedste priser, tilbud og specifikationer på Samsung Galaxy Watch FE

Google Pixel Watch

Google Pixel Watch

Et andet og anderledes bud på det bedste Android-smartwatch er Google Pixel Watch. Pixel Watch er mindre og har et meget afrundet og kompakt design. Det har Googles egen Wear OS-software og gode sundheds- og træningsfunktioner og måler dertil også søvnkvalitet.

Den største ulempe ved Pixel Watch og dets kompakte størrelse er batteritiden. Det holder nemlig kun strøm en enkelt dag.

De bedste priser, tilbud og specifikationer på Google Pixel Watch

Garmin Venu 2

Garmin Venu 2 er også et godt smartwatch til Android, hvor der er ekstra gode træningsfunktioner. Ligesom de andre smartwatches på listen viser Venu 2 også notifikationer fra mobiltelefonen, kan bruges til at betale med via Garmin Pay. Garmin Venu 2 holder helt op til 11 dage på en opladning.

En anden stor fordel ved Garmin Venu 2 er, at det virker med både Android-telefoner og iPhones.

De bedste priser, tilbud og specifikationer på Garmin Venu 2

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

Det bedste smartwatch til Android for pengene er Galaxy Watch 5. Her får man et nydeligt, let og behageligt smartwatch, der har alle de funktioner, det skal have. Nu er det faldet så meget i pris, at vi kun kan anbefale Galaxy Watch 5.

De bedste priser, tilbud og specifikationer på Samsung Galaxy Watch 5