Bedste robotstøvsuger til prisen?

Hvilken robotstøvsuger er den bedste til prisen? Vi har haft Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Pro til test, som meget vel kunne være det bedste køb.

En robotstøvsuger er en fantastisk tilføjelse til hjemmet – specielt som tilføjelse til et smart home. Dog er udvalget af robotstøvsugere stort, så hvilken skal man vælge? Vil man have meget for pengene, er Xiaomis nye Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro et oplagt valg. Læs og se vores test af Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro her.

Se også: Test af smart home-produkter

Introduktion af Xiaomi Mop 2 Pro

Kort fortalt er Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro en robotstøvsuger, hvor man får rigtig meget for pengene. Her får man en intelligent robotstøvsuger, der støvsuger effektivt, har indbygget gulvmoppe til gulvvask, en brugervenlig og smart app samt mulighed for opkobling til smart home-platforme som Google Home.

Den vejledende pris for Vacuum Mop 2 Pro ligger på 2.999 kroner, men den kan allerede nu findes til en billigere pris. Se billigste pris længere nede i artiklen.

Hvad gør Xiaomi Mop 2 Pro godt?

Hvad er det der gør Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro til en af de bedste robotstøvsugere for pengene? Herunder gennemgår vi noget af det, den gør rigtig godt.

Først og fremmest er denne robotstøvsuger utroligt let at komme i gang med at bruge, og dens medfølgende app er utrolig brugervenlig. I kassen medfølger der dockingstation, ekstra sidebørste, to gulvklude samt en rengøringsbørste.

Opmålingen af arealet den skal støvsuge sker hurtigt og præcist. Man kan i appen opsætte virtuelle vægge om områder, hvor den ikke skal støvsuge eller vaske gulv, man kan lave tidsplaner samt tilpasse den enkelte støvsugning og gulvvask.

Støvsugningen Xiaomi Mop 2 Pro foretager er utroligt effektiv og intelligent udført. Den tager første kanter i alle lokaler, hvorefter den kører frem og tilbage i lige linjer. Det er præcist og effektivt. Gulvvask-funktionen er også ganske smart. Indtørrede pletter kan den ikke klare. Det er mere let hverdags vask, den kan håndtere.

Har man et smart home, kan Xiaomi Mop 2 Pro desuden integreres i forskellige platforme, herunder Google Home og Alexa.

Er der noget Xiaomi Mop 2 Pro kunne gøre bedre?

Der er ikke meget dårligt at sige om Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro. Alt efter hjemmets størrelse kan støvbeholderen dog godt vise sig, at være en anelse lille. Støvbeholderen er ikke den største og man skal forvente at skifte den rimeligt ofte. Det tager dog ikke mange sekunder.

Se hele vores videotest af Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro herover.

Pris på Xiaomi Mop 2 Pro

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro har allerede en fornuftig vejledende pris på 2.999 kroner, men kan faktisk allerede nu findes til en billigere pris. Vi har set Xiaomi Mop 2 Pro ned til cirka 2.460 kroner.

Se billigste pris på Xiaomi Mop 2 Pro