Bedste priser på de bedste iPhones – se besparelser

Der er over 4.000 kroner at spare alt efter, hvor man køber en af de bedste iPhones - se guide til de bedste Apple telefoner og deres bedste priser.

Bedste priser på de bedste iPhones – se besparelser

Apple har en række iPhones på markedet, men hvilke er de bedste, hvor finder man de bedste priser og hvor store besparelser kan man opnå ved at købe dem hos den billigste forhandler. Bedste priser på de bedste iPhones.

Hvis du ikke har behov for at have udgaven med mest mulig hukommelse, så er der mange penge på de bedste iPhones ved at købe dem hos forhandlerne med de laveste priser. Vi guider til de tre bedste iPhones og de bedste priser + du kan se, hvor mange penge man kan spare.

Herunder finder du guider til de bedste iPhone og de bedste priser på telefonerne.

Se også: Sammenlign priser på de bedste iPhones

 

Bedste pris på de bedste iPhones – så meget kan du spare

#1 iPhone Xs Max
Score: 77/100

Pris:
Fra cirka 9.250 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xs Max med abonnement
Fra cirka 9.250 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xs Max uden abonnement

Den dyreste Xs Max har en pris på knap 13.200 kroner og er med abonnement i en måned. Derfor kan man spare op mod 4.000 kroner på at købe Xs Max hos forhandleren med den laveste pris.

 

#2 iPhone Xs
Score: 73/100

Pris:
Fra cirka 8.550 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Xs med abonnement
Fra cirka 8.050 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Xs uden abonnement

Den dyreste Xs  har en pris på cirka 12.250 kroner med abonnement i seks måneder. Derfor kan man spare op mod 4.200 kroner på at købe Xs hos forhandleren med den laveste pris.

 

#3 iPhone 8 Plus
Score: 70/100

Pris:
Fra cirka 6.300 kroner med abonnement. Sammenlign priser på iPhone 8 Plus med abonnement
Fra cirka 5.900 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på 8 Plus uden abonnement

Den dyreste 8 Plus har en pris på cirka 8.600 kroner med abonnement i en måned. Derfor kan man spare op mod 2.700 kroner på at købe 8 Plus hos forhandleren med den laveste pris.

 

Store besparelser på de bedste iPhones

Apples telefoner hører til blandt de klart dyreste på markedet og de kommer i meget forskellige størrelser, når det gælder hukommelse. Derfor varierer priserne meget på Apples telefoner og det giver store udsving i priserne. Derfor kan man spare mange penge på at købe den billigste iPhone hos den billigste forhandler.

Prisforskelle på de enkelte modeller på op over 4.000 kroner bør give stof til eftertanke – har man brug for den dyreste variant eller kan man klare sig med en billigere udgave? Behøver man den allerbedste og nyeste iPhone eller kan man nøjes med en lidt ældre variant. For eksempel er der over 3.000 kroner i prisforskel på den billige 8 Plus og den billigste iPhone Xs Max.

Se også: Sammenlign priser på de bedste iPhones

 

Bedste priser på de bedste iPhones, januar 2019

Guiden til de bedste priser på de bedste iPhones er fra januar 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne 8 Plus, Xs og Xs Max.

Se også: Prissammenligninger på iPhones