Bedste priser på billig trådløs oplader til iPhones og Samsung-telefoner

Det behøver ikke at være dyrt at købe en trådløs oplader til sin smartphone. Vi har fundet de bedste billige trådløse opladere til til iPhones og Samsung-mobiltelefoner prisen.

Bedste priser på billig trådløs oplader til iPhones og Samsung-telefoner

En trådløs oplader gør det lidt nemmere og mere bekvemt at lade sin mobiltelefon op. Det går ganske vist sjældent hurtigt, men det er nu rart blot at kunne lægge sin telefon på den lille oplader uden at skulle bøvle med ledninger.

Udvalget af trådløse opladere er enormt. Stort set alle trådløse opladere og telefoner, herunder iPhones og Samsung-telefoner, fungerer i dag via standarden Qi. Lige netop Samsung-telefoner kan dog også oplade trådløst via teknologien PMA, men vi anbefaler som udgangspunkt at gå efter Qi-kompatibelt udstyr. Det fungerer med stort set alle enheder.

Det er vigtigt, når du køber en trådløs oplader, at du køber en oplader, som understøtter som minimum samme eller højere ladeeffekt, som din telefon understøtter. Dermed får du den maksimale ladehastighed. Da trådløs opladning går relativt langsomt i forhold til kablet opladning, anbefales det at gå efter den hurtigst mulige trådløse opladning.

Har du for eksempel en Samsung Galaxy S22, bør du vælge en trådløs oplader, som understøtter 15 watt eller mere.

Se også: Test af tablets og gadgets

Hvilken trådløs oplader til iPhone og Samsung skal jeg vælge?

Herunder kan du se fem billige trådløse opladere, som passer perfekt til iPhones og Samsung-telefoner. Bemærk, at flere af dem også med fordel kan anvendes til smartphones fra andre mærker såsom Xiaomi, OnePlus, Motorola, Google, Sony og ASUS.

Apple MagSafe Charger

Apples officielle MagSafe-oplader til iPhone 12 eller nyere understøtter op til 15 watt trådløs opladning. MagSafe holder sig fast på telefonens bagside med magneter.

Den laveste pris på Apple MagSafe Charger har historisk ligget på 176-349 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på Apple MagSafe Charger

SACKit CHARGEit powerbank og trådløs oplader

Dette produkt er en kombineret trådløs oplader og powerbank. Powerbanken har en kapacitet på 6.000 mAh, mens den trådløse opladerenhed kan oplade telefoner via Qi med en effekt på op til 10 watt.

Den laveste pris på SACKit CHARGEit powerbank og trådløs oplader har historisk ligget på 112-599 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på SACKit CHARGEit

Samsung EP-P2400

Denne trådløse oplader fra Samsung tilbyder en ladeeffekt på op til 15 watt. Den er lille, kompakt og har et stilrent design med USB-C-port til strøm.

Den laveste pris på Samsung EP-P2400 har historisk ligget på 149-289 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på Samsung EP-P2400

Samsung EP-P5400

Endnu en trådløs oplader fra Samsung – denne gang modellen EP-P5400, som har to ladeområder. Den har indbygget køler, så temperaturen holdes på et acceptabelt niveau. Opladeren understøtter op til 15 watt.

Den laveste pris på Samsung EP-P5400 har historisk ligget på 219-490 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på Samsung EP-P5400

Anker 622 MagGo Magnetic Battery

Anker 622 er en MagSafe-kompatibel trådløs powerbank på 5.000 mAh med indbygget trådløs oplader til iPhones fra Anker. Powerbanken kan stilles på en en holder, så telefonen holdes oprejst, mens den oplader. Den trådløse oplader understøtter kun 7,5 watt.

Den laveste pris på Anker 622 har historisk været 274-442 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud på Anker 622