Anbefaling: Bedste pris på Logitech UE Roll 2 bluetooth højtaler

Er du ude efter en lille ultra bærbar bluetooth højtaler med god lyd, så er det UE Roll 2 du skal gå efter - se bedste pris.

Anbefaling: Bedste pris på Logitech UE Roll 2 bluetooth højtaler

Logitech UE Roll 2 er en ultra fiks lille vandtæt bærbar bluetooth højtaler med god lyd og den har lige nu en virkelig god pris > bedste pris på UE Roll 2 bluetooth højtaler.

Logitech UE Roll 2 er en lille kompakt og meget bærbar bluetooth-højtaler med super god lyd og som man let kan tage med sig rundt på farten, enten i jakkelommen, tasken, på cyklen eller stort set hvor som helst. Den har lige nu en bedste pris på 524 kroner.

> Se bedste tilbud på UE Roll 2 her.

UE Roll 2 – en af de bedste bluetooth højtalere til prisen

Designet skiller sig ud og så er den samtidig vandtæt, hvilket er godt for en bluetooth højtaler, man formentlig gerne vil have med over alt, også til stranden eller ved poolen. En fiks detalje i den henseende er, at den har en lille oppustelig “redningsvest”, så den kan flyde i vandet.

Lyden er naturligvis også vigtig på en bluetooth højtaler og den er faktisk forbløffende for for sådan en lille sag. Bassen er fin og der er gode detaljer i både øvre og nedre lydregistre. Samtidig kan man også skrue ret højt op, uden lyden bliver skinger.

Eneste minus ved UE Roll 2 er faktisk kun, at den ikke kan bruges som speakerphone – den har altså ikke indbygget mikrofon, så man kan tale via den, når man har mobilsamtaler. Det er dog i virkeligheden nok de færreste, der køber denne højtaler, der har de krav til den. Så derfor – der er faktisk ingen minusser ved UE Roll 2.

Se også: Sammenlign priser på bluetooth højtalere

 

Bedste pris

Alt i alt er UE Roll 2 en af de allerbedste bluetooth højtalere til prisen – i hvert fald lige nu. Den har en bedste pris på 524 kroner og man kan spare cirka 200 kroner i forhold til standardprisen hos de fleste andre webshops.

Se også: Sammenlign priser på UE Roll 2.