Bedste pris på Sony Xperia XZ1 – headset til 1.850 kr. følger gratis med

Sony Xperia XZ1 bliver en af efterårets bedste telefoner og den er klar til salg - headset til 1.850 kroner følger med gratis i starten. Se bedste pris på Sony XZ1.

Bedste pris på Sony Xperia XZ1 – headset til 1.850 kr. følger gratis med

Sony Xperia XZ1 er den seneste topmobil fra Sony og den kan nu forudbestilles og gør man det senest den 5. oktober, følger der et glimrende bluetooth over ear headset med i prisen. Se bedste pris på Sony Xperia XZ1.

Sony Xperia XZ1 udmærker sig særligt ved at have et fremragende kamera, der kan optage slow motion video med 960 billeder i sekundet. En helt ny funktion er Sonys egenudviklede app ‘3D-skaber’, der giver mulighed for at skabe egne 3D-modeller. Du kan scanne ansigter, hoveder eller andre objekter ind på telefonen og let lave dem om til 3D-modeller – disse 3D-optagelser kan så bruges i meddelelses-apps og på sociale medier.

Derudover har telefonen en kraftfuld brugerflade med den nye Snapdragon 835 processor og 4 GB RAM, skærmen er på 5,2 tommer med fuld HD opløsning og den er også vandafvisende.

Se også: Sammenlign priser på Sony Xperia

Bedste pris på Sony Xperia XZ1

Lige nu er det teleselskabet 3, der kører med den bedste pris på Sony Xperia XZ1. De har den til 5.350 kroner inklusiv mobilabonnement i seks måneder med fri tale, 5 GB data, fri roaming i 52 lande samt bluetooth headsettet Sony H.ear on 2 Mini Wireless til en værdi af 1.850 kroner.

Se tilbuddet hos 3 her.

XZ1 sælges også gennem andre teleselskaber med andre typer mobilabonnementer og tjenester inkluderet > sammenlign priser på Sony Xperia XZ1.

Se også: Mobilpriser – sammenlign de bedste priser

 

Bedre og billigere end iPhone 8

Sonys nyeste telefon er på vej til os til test og så snart den lander hos os, kan du læse vores dom over telefonen her på telepristjek.dk. Baseret på telefonens specifikationer og vores kendskab til Sonys toptelefoner, så tyder alt på, at Xperia XZ1 ikke blot er betydeligt billigere end for eksempel iPhone 8, men at den også er meget billigere. iPhone 8 har en bedste mindstepris på 6.550 kroner hos 3. Se tilbuddet på iPhone 8 her.

I forhold til iPhone 8 er Xperia XZ1 altså 1.200 kroner billigere + man får et rigtig godt trådløst bluetooh headset med i købet til værdi af 1.850 kroner. Samlet er det altså cirka 4.000 kroner i besparelse, hvis man samtidig er ude efter et godt headset.

Se også: Prissammenligninger på Sony mobiler