oneplus 7t pro mclaren pris

Bedste pris på OnePlus 7T Pro McLaren Edition

OnePlus 7T McLaren Edition er for mobil-feinschmeckere, går efter det ypperste, man kan købe for penge – i hvert fald så længe der så OnePlus på mobilen. Den er klar til salg fra og med 5. november men kan forudbestilles nu. Bedste pris  på OnePlus 7T McLaren Edition.

Da OnePlus lancerede 7T Pro, kom den også i en McLaren-udgave med 12 GB RAM og det er næsten den eneste forskel på de to modeller, når vi taler hardware. Derimod ser den noget anderledes ud rent farvemæssigt – den er inspireret af de orangefarver, der præger McLaren. Også brugerfladen er udstyret med McLaren-inspireret look and feel.

For eksempel kommer McLarens visuelle udtryk til live med eksklusive animationer, temaer og baggrunde. Ved låst skærm ses et minimalistisk ur, der er inspireret af McLarens instrumentbræt. Og ved notifikationer lyser skærmens kurvede kanter op i et papaya-orange skær. Derudover er der unikke ikoner, der kun er tilgængelige på OnePlus 7T Pro McLaren Edition.

Pris på OnePlus 7T McLaren Edition

OnePlus 7T McLaren Edition kommer kun i én udgave, så man skal heldigvis ikke bruge tid på at beslutte sig for, hvilken version af telefonen man vil have – kun om det skal være denne udgave, der kommer i begrænset oplag eller om man hellere skulle nøjes med den almindelige version, der trods alt er noget billigere.

7T McLaren Edition kommer således med 12 GB RAM og 256 GB hukommelse. Den har en vejledende pris på 6.499 kroner, hvor den almindelige 7T Pro koster fra 5.699 kroner. Herunder kan du se prisen på 7T Pro McLaren Edition hos de to teleselskaber, der har åbnet op for forudbestillingern4.

Telia
Pris fra 7.090,5 kroner med abonnement i seks måneder

Call me
Pris fra 6.373,75 kroner med abonnement i en måned måneder

Se også: Bedste pris på OnePlus 7T Pro

 

De vigtigste funktioner OnePlus 7T McLaren Edition

Det skal ikke være på grund af de 12 GB RAM, at man køber 7T McLaren Edition – det skal mere være fordi der er tale om en model i begrænset oplag, der kan være sjov at have. Men tag ikke fejl: Det er naturligvis en super god mobil. Den har skærm på 6,67 tommer med 2K-opløsning, 90 hz opdatering og så udsender den 40 procent mindre blåt lys end tidligere.

Kameraet er rigtig godt med triple setup og har blandt andet 2 gange optisk zoom, ultra vidvinkel og natfunktion.

På processorfronten har den Snapdragon 855+ og altså 12 GB RAM og den kommer med Android 10 fra start.

Batteriet er på 4.085 mAh og kan lades 50 procent op på kun 20 minutter, mens 30 minutters opladning giver 70 procent batteri.

Se også: Find priser på mobiltelefoner

Skriv et svar