iphone se 128 gb pris

Bedste pris på iPhone SE uden abonnement

Om cirka tre måneder er det to år siden, iPhone SE blev lanceret. Interessen for den lille iPhone SE overrumplede selv Apple, der angiveligt hurtigt løb tør for enheder, da de ikke havde produceret nok enheder i starten. Selvom der er kommet nye, bedre og større iPhones i mellemtiden, så har interessen for iPhone SE holdt ved. Sammenlign priser på iPhone SE uden abonnement.

iPhone SE var faktisk den mest interessante telefon fra Apple i 2016. Ikke rent tech-mæssigt, men forbrugermæssigt. Det viste sig nemlig, at rigtig mange var interesserede i den 4 tommer lille mobil med hurtig brugerflade, udmærket kamera, integreret Siri og så videre. Ikke alle var interesseret i en stor mobil, man ikke kunne betjene med én hånd.

iPhone SE var en udmærket telefon i 2016, men det er imponerende, at den stadig kan holde interessen, for der er sket med med telefonerne de sidste to år og den er langt fra den bedste iPhone. Mon ikke Apple kommer med en ny opdateret udgave af iPhone SE til foråret. Det tror jeg. Men er du bare ude efter en lille okay iPhone lige nu, der ikke skal have for høj en pris, så kan det stadig være værd at kaste sig over Apples lige nu eneste 4 tommer mobil, der kan fås fra 2.300 kroner. Se guide med de bedste og laveste priser på iPhone SE uden abonnement.

Se også: Bedste pris på iPhone SE uden abonnement

Bedste pris på iPhone SE uden abonnement

#1 Salgsbutikken
Pris: 2.293 kroner (16 GB) > Se tilbud

#2 Happii
Pris: 2.415 kroner (16 GB) > Se tilbud

#3 Salgsbutikken
Pris: 3.695 kroner (16 GB) > Se tilbud

#4 Proshop
Pris: 2.495 kroner (16 GB) > Se tilbud

#5 Wupti
Pris: 2.549 kroner (32 GB) > Se tilbud

#6 Goblue
Pris: 2.665 kroner (32 GB) > Se tilbud

#7 Proshop
Pris: 2.665 kroner (32 GB) > Se tilbud

iPhone SE – derfor er den perfekt for nogle

iPhone SE er noget overraskende stadig en af de telefoner, der laves absolut flest prissammenligninger af på telepristjek.dk, mobilkunden.dk, teleprisguide.dk og pricepusher.dk. Det er overraskende, fordi den ikke er så god rent teknisk mere og fordi den har en meget lille skærm.

Den iPhone SE kom ud på markedet, havde den en pris 3.700 kroner for 16 GB versionen, mens versionen med 64 GB kostede 4.600 kroner. Siden kom en 32 GB-version til til stort samme pris som 16 GB-versionen. Årsagen til, at mange stadig sammenligner priser på iPhone SE skyldes, at nyere iPhones er betydeligt dyrere med iPhone X med pris på over 10.000 kroner som den foreløbige kulmination. Derfor kan det være yderst relevant og fornuftigt at spørge sig selv, om man kan nøjes med en billigere iPhone, for eksempel iPhone SE.

Se også: Den billigste iPhone

 

Bedste pris på iPhone SE, december 2017

Guiden med de bedste priser på Apple iPhone SE uden abonnement er fra midten af december 2017. Priserne er fundet på pricepusher.dk. Webshoppene med de bedste tilbud på Apple iPhone SE uden abonnement er Wupti, Happii, Proshop og Salgsbutikken Det bedste tilbud er knap 300 kroner billigere end det dyreste.

Se også: Prissammenligninger på iPhone SE