Bedste pris på iPhone 8 uden abonnement – se hvor den er billigst

Det er billigere at købe iPhone 8 uden abonnement end med abonnement - guide til billigste og bedste pris på iPhone 8.

Bedste pris på iPhone 8 uden abonnement – se hvor den er billigst

iPhone 8 er faktisk en glimrende mobil prisen taget i betragtning og sammenlignet med den langt dyrere iPhone X, så er du ude efter en ny iPhone, så gør du et fint køb med modellen her fra 2017. Find billig og bedste pris på iPhone 8.

Da iPhone 8 kom ud på markedet i efteråret, var jeg lidt loren ved den – den var for dyr i forhold til, hvad man ellers kunne få og ville man have en ny iPhone, så burde man vente og se iPhone X (10) an. iPhone X viste sig så at blive ekstremt dyr med en pris fra 8.900 kroner for den mindste model og så interessant var den heller ikke. Da iPhone X endelig kom ud nogle uger efter iPhone 8, blev 8’eren pludselig sat i et andet lys, der faktisk gør den til et bedre køb end iPhone X.

iPhone 8 havde en startpris ved 6.100 kroner for den mindste udgave uden abonnement, men i dag er prisen faldet til godt 5.600 kroner. Her under kan du se de billigste og bedste priser på Apple iPhone 8 uden abonnement.

Se også: Bedste pris på iPhone 8 uden abonnement

Bedste pris på iPhone 8 uden abonnement – sammenlign priser

#1 Wupti
Pris: 5.617 kroner. Se tilbud 

#2 Salgsbutikken
Pris: 5.733 kroner. Se tilbud

#3 Goblue
Pris: 5.899 kroner. Se tilbud

#4 Happi
Pris: 6.190 kroner. Se tilbud

#5 Proshop
Pris: 6.190 kroner. Se tilbud

 

Er iPhone 8 et godt køb?

Alt er relativt og telefoner skal sættes i relation med andre produkter, hvis man vil bedømme, om de er et godt køb. Sammenlignet med den langt dyrere iPhone X fremstår iPhone 8 som et godt køb. Fin skærm, godt kamera, hurtig brugerflade.

Sammenlignet med Android-telefoner kan man stadig få bedre telefoner til prisen eller billigere, men set med købernes øjne er det trods alt godt, at iPhone er faldet cirka 500 kroner i pris allerede siden lanceringen i oktober.

Se også: Bedste iPhone til prisen

 

Bedste pris på iPhone 8, december 2017

Guiden med de bedste priser på Apple iPhone 8 er fra december 2017. Priserne er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun vises priser fra webshops med e-mærket, der sikrer tryg e-handel. Webshoppene med de billigste og bedste priser på Apple iPhone 8 er Wupti, Happii, Salgsbutikken, Goblue og Proshop. Der er en prisforskel på knap 600 kroner på højeste og laveste pris.

Se også: Prissammenligninger på iPhone