iphone 6s pris med og uden abonnement

Bedste pris på iPhone 6S uden abonnement – sammenlign priser

Den over to år gamle iPhone 6S er stadig en efterspurgt telefon og til prisen i dag er der tale om en ganske udmærket telefoner. Den sælges stadig hos teleselskaberne med abonnement, men det kan bedst betale sig at købe den uden abonnement. Sammenlign priser på iPhone 6S uden abonnement.

Når man ser på iPhone 6S i dag, så er den i virkeligheden en ganske ordinær, men udmærket mobil, der uden at være prangende på særlige punkter leverer varen for de fleste. Det var dog den første iPhone med 3D Touch, der var en ny måde at navigere i brugerfladen på – alt efter hvor hårdt man trykker på ikoner og funktioner på skærmen, får man forskellige muligheder og funktionaliteter. Trods over to år på bagen er prisen for iPhone 6S stadig relativt høj. Med abonnement koster iPhone 6S fra cirka 4.100 kroner og uden abonnement har iPhone 6S en pris fra cirka 3.700 kroner.  Se her, hvor du finder den iPhone 6S uden abonnement.

Se også: Bedste pris på iPhone 6S uden abonnement

 

Bedste pris på iPhone 6S uden abonnement

#1 Salgsbutikken
Pris: 3.677 kroner (16 GB) > Se tilbud

#2 Proshop
Pris: 3.695 kroner (16 GB) > Se tilbud

#3 Happii
Pris: 3.695 kroner (16 GB) > Se tilbud

#4 Salgsbutikken
Pris: 3.899 kroner (32 GB) > Se tilbud

#5 Proshop
Pris: 3.995 kroner (32 GB) > Se tilbud

#6 Happii
Pris: 3.995 kroner (16 GB) > Se tilbud

#7 Telmore
Pris: 4.056 kroner (32 GB) > Se tilbud

 

Køberne er trætte af dyre iPhones

iPhone 6S er den af Apples telefoner, der bliver lavet flest prissammenligninger på på telepristjek.dk, mobilkunden.dk, teleprisguide.dk og pricepusher.dk og det til trods for, at den er fra september 2015 – den er altså mere end to år gammel.

Fordi den er gammel, så er den faldet i pris siden lanceringen og er i dag en forholdsvis billig iPhone. Den popularitet kan derfor ses som et fingerpeg om, at køberne er trætte af de prisstigninger, iPhone får, hver gang der kommer et nyt model-nummer, kulminerende med iPhone X, der pludselig blev 2.700 kroner dyrere end iPhone 8. Sammenlignet med iPhone 6S er iPhone X 5.000 kroner dyrere, hvilket er en vanvittig prisforskel.

Se også: Den billigste iPhone

 

Bedste pris på iPhone 6S, december 2017

Guiden med de bedste priser på Apple iPhone 6S er fra december 2017. Priserne er fundet på pricepusher.dk, der kun rangerer priser var online butikker med e-mærket, der er garant for sikker online shopping. Webshoppene med de bedste tilbud på Apple iPhone 6S er Telmore, Wupti, Happii, Proshop og Salgsbutikken Det dyreste tilbud har en pris, der er knap 400 kroner højere end det bedste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på iPhone 6S