Bedste pris på iPad Mini 4 128 GB

iPad Mini 4 er en virkelig god iPad med skærm på 7,9 tommer - det gør den rigtig handy og let at tage med rundt på farten.

Bedste pris på iPad Mini 4 128 GB

iPad Mini 4 er en super rap lille iPad med skærm på 7,9 tommer – lige nu er der store prisforskelle på versionen med 128 GB. Bedste pris på iPad Mini 4 128 GB.

Ikke alle gider løbe rundt med en stor iPad på 9,7 eller 12,9 tommer, men så er det heldigt, at man kan få en iPad Mini 4 med skærm på 7,9 tommer og som rent fysisk ikke er meget større end en bog – og langt tyndere.

Se også: Guide til de bedste tablets

Derfor skal du vælge iPad med meget hukommelse

iPad Mini 4 kommer i forskellige varianter, når det gælder hukommelse. Når man køber en iPad eller tablet i det hele taget, er det vigtigt, at man køber en med meget hukommelse. Hvorfor, spørger du? Jo, fordi man har en tablet i langt længere tid end en mobil. En tablet har mange i 4-5 år eller længere.

Mange har en iPad i så mange år, fordi man bruger den til færre ting end for eksempel en mobil. Samtidig bruger man den ofte, når man sidder i sofaen eller i toget –  altså steder, hvor man der er betydeligt mindre risiko for, at man taber den, så den går i stykker.

En problem med en iPad eller tablet kan være hukommelsen. Har man en iPad med 32 GB hukommelse, vil man relativt hurtigt få den fyldt op med billeder, apps, videoer og spil. Man har med andre ord brug for en iPad med betydelig hukommelse og skal den være brugbar i mange år, så er 128 GB det foretrukne valg.

Den version kommer den nyeste iPad Mini 4 Wifi også i – altså med 128 GB.

Se også: Priser på tablets

Bedste pris på iPad Mini 4

Samtidig er iPad Mini 4 med 128 GB faktisk ikke mere end 300-400 kroner dyrere end versionen med 32 GB – så er det bedre at bruge de ekstra penge på 128 GB versionen nu end at skulle bruge nye 3-4.000 kroner på en ny iPad om relativt kort tid.

Den bedste pris på iPad mini 4 er lige nu cirka 3.700 kroner -> Sammenlign pris på iPad Mini 4

Se også: Prissammenligninger på iPads