Bedste pris på iPad 10,2″ 2021 – her er den billigst

Hvor finder man det bedste tilbud på den nyeste iPad 10,2"? Kigger du godt efter er der penge at spare på nyeste iPad - se billigste priser

Bedste pris på iPad 10,2″ 2021 – her er den billigst

Er du på jagt efter en ny tablet er der stor sandsynlighed for, at det er en iPad du går efter. Den nyeste iPad 10,2 tommer byder på lang batteritid og en god ydelse, men hvor er den billigst? Vi har gennemsøgt markedet efter de billigste priser på iPad 10,2 tommer fra 2021, som er den nyeste model. Nederst i artiklen kan du læse mere om. hvem der bør vælge netop denne iPad.

Se også: Test af tablets

Her er iPad 10,2 tommer billigst

Den billigste iPad er det bedste valg for langt de fleste, der bare gerne vil have en tablet til at browse på internettet, spille spil og endda lave noget arbejde. Den byder på en imponerende lang batteritid, hurtig ydelse med A13 Bionic chipset og et valg mellem 64 og 256 GB lager samt et valg mellem Wi-Fi og Wi-Fi/4G.

Wi-Fi-modellen har en vejledende pris fra 2.799 kroner, men Wi-Fi/4G koster fra 3.899 kroner. Men man kan sagtens finde den billigere, hvis man kigger hos de rigtige forhandlere. Nedenfor er de billigste priser på den nyeste iPad.

  • iPad 10,2 tommer med Wi-Fi er til dig, der kun bruger tabletten hvor der er adgang til Wi-Fi. Billigste pris på iPad 10,2 Wi-Fi med 64 og 256 GB lagerplads.
  • iPad 10,2 tommer med Wi-Fi og 4G er til dig, der bruger din tablet på farten og altid skal have adgang til internettet på den. Kræver et mobilabonnement. Billigste pris på iPad 10,2 Wi-Fi/4G med 64 og 256 GB lagerplads.

Hvem skal købe iPad 10,2 tommer?

Skal man købe den billigste iPad, iPad Pro eller en tablet fra et andet mærke? Der er mange muligheder, størrelser og priser. For langt de fleste er den billigste iPad, iPad 10,2 (også kaldet iPad 9. generation), det bedste valg. Medmindre du har meget specifikke behov, såsom videoredigering på farten eller lignende, har du ikke brug for de ekstra kræver, man får i iPad Pro. Til et helt typisk brug af en tablet er iPad 10,2 et godt valg, der klarer dagligdagens opgaver med stort overskud.

Se også: Find billige priser på gadgets