huawei p smart bedste pris

Bedste pris på Huawei P Smart – sammenlign tilbud

Huawei P Smart er en ny billig mobil med på papiret rigtig gode specifikationer som stor skærm med 18:9 format, dual kamera, godt batteri og fint design. Sammenlign priser på Huawei P Smart.

Huawei lancerer snart tre nye modeller, hvis alt går som forventet, med deres kommende P20-serie, hvor af i hvert fald de to af den vil kunne karakteriseres som high end mobiler. Men P20-serien bliver ikke Huaweis første telefoner her i 2018, den ære tilfaldt Huawei P Smart, en mobil til under 2.000 kroner henvendt særligt til de unge. Trods en lav pris har den gode funktioner som dual kamera, 18:9 kamera, fint batteri og ansigtsgenkendelse.

P Smart kan købes nu hos både teleselskaber og i webshops og vi guider herunder til de bedste priser på Huawei P Smart – priser både med og uden abonnement.

Se også: Sammenlign priser på Huawei P Smart

Bedste pris på Huawei P Smart

Call me
Pris på Huawei P Smart: 1.987 kroner med abonnement i 1 måned.

Se priserne hos Call me her

 

Telia
Bedste pris på Huawei P Smart: 2.850,50 kroner med abonnement i 6 måneder.

Se priserne hos Telia her

 

Telenor
Bedste pris på Huawei P Smart: 2.793 kroner med abonnement i seks måneder

Se priserne hos Telenor her

 

Proshop
Bedste pris på Huawei P Smart: 1.899 kroner uden abonnement

Se priserne hos Proshop her

 

Happii
Bedste pris på Huawei P Smart: 1.899 kroner uden abonnement

Se priserne hos Happii her

Teleselskaberne 3, Oister, YouSee, Telmore, Fullrate og CBB Mobil sælger pt ikke telefonen.

 

Kort om Huawei P Smart – specifikationer og funktioner

Huawei P Smart har en skærm på 5,65 tommer med fuld HD-opløsning (2.160 x 1.080 pixel) med 18:9 format. Brugerfladen er Android 8.0 med Huaweis egen EMUI 8.0 trukket henover. Telefonen har hurtig brugerflade, blandt andet op til 4 GB RAM og 64 GB indbygget hukommelse + plads til hukommelseskort.

Kameraet et dual kamera med 13 + 2 megapixel, der kan bruges til for eksempel billeder med sløret baggrund og flotte portrætbilleder. Batteriet er på 3.000 mAh, men der er ingen informationer om, hvor vidt den understøtter lynopladning.

Se også: Sammenlign priser på smartphones

 

Bedste pris på Huawei P Smart

Guiden med de bedste priser på Huawei P Smart er fra marts 2018. På listen med de bedste priser på telefonen finder vi Telia, Call me, Telenor, Proshop og Happii.  Den bedste pris, når man ser på, hvad man skal have op af lommen her og nu, har Proshop og Happii med priser på 1.899 kroner, mens Call me er billigst blandt teleselskaberne – deres tilbud er så også kun med 1 måneds abonnement.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner fra Huawei

 

 

Skriv et svar