huawei mediapad m5 pris

Bedste pris på Huawei MedaiPad M5 10,8″ – sammenlign tilbud

Mens de fleste tech-producenter har smidt håndklædet i ringen, når det gælder tablets, fortsætter Huawei ufortrødent med at komme med nye tablets og den nyeste er naturligvis også deres hidtil bedste og mest interessante – find bedste pris på Huawei MediaPad M5 10,8 tommer.

Huawei MediaPad M5 kommer faktisk i to versioner, men det er kun 10,8 tommer versionen, som Huawei selv officielt tager til Danmark og det er også den eneste version, der sælges hos de danske teleselskaber og den MediaPad M5, som teleselskaberne sælger, er naturligvis 4G-udgaven.

Rent prismæssigt betyder det heldigvis ikke det store, ikke for selve tabletten i hvert fald, den versionen med 4G koster 3.699 kroner, mens versionen kun med Wifi koster 3.399 kroner – der er altså kun 300 kroner i forskel i prisen.

P Smart kan købes nu hos både teleselskaber og i webshops og vi guider herunder til de bedste priser på Huawei P Smart – priser både med og uden abonnement.

Se også: Sammenlign priser på Huawei MediaPad M5

 

Bedste pris på Huawei MediaPad M5

Call me
Pris på Huawei MediaPad M5: 2.503 kroner med dataabonnement med 6 GB data om måneden i en måned.

Se priserne hos Call me her

 

Telia
Bedste pris på MediaPad M5: 2.950,50 kroner med dataabonnement med 150 GB om måneden i seks måneder – inklusiv 10 GB til brug i EU.

Se priserne hos Telia her

 

Telenor
Bedste pris på Huawei MediaPad M5: 3.614 kroner med dataabonnement med 8 GB om måneden i seks måneder

Se priserne hos Telenor her

Teleselskaberne 3, Oister, YouSee, Telmore, Fullrate og CBB Mobil sælger pt ikke MediaPad M5. Lige nu kan det helt klart bedst betale sig at købe MediaPad M5 hos et teleselskab, da man får en samlet billigere pris for både tablet og dataabonnement i op til 6 måneder. Den bedste pris på Huawei MediaPad M5 uden dataabonnement er cirka 3.400 kroner.

Se også: Billigt bredbånd – sammenlign priser

 

Kort om Huawei MediaPad M5 – specifikationer og funktioner

Huawei MediaPad M5 har en skærm på 10,8 tommer med 2K-opløsning på 25.60 x 1080 pixel. Skærmen er med 16:10 format og er lavet med en særlig skærmtype, der gør den ekstra hårdfør.

Brugerfladen er Android 8.0 med Huaweis egen EMUI 8.0 trukket henover. Den har 4 GB RAM og processoren er selskabets egen HiSilicon Kirin 960, der er den samme processor, som sad i Mate 9 Pro. Der er altså ikke tale om den nyeste og hurtigste processor, men umiddelbart virker den til at give en hurtig brugeroplevelse – i hvert fald på den model, vi har fået til test.

Den kommer med 64 GB hukommelse og har plads til hukommelseskort. Benytter man sig af kameraet på sin tablet, kan man glæde sig over et på 13 megapixel på MediaPad M5.

Batteriet er på 7.500 mAh. Til sammenligning har Samsungs nyeste tablet, Tab S3 9,7″ et batteri på 6.000 mAh, mens iPad Pro med skærm på 10,5 tommer har batteri på 8.134 mAh. MediaPad M5 understøtter lynopladning og kan lade op fra 0-100 procent på cirka 3 timer.

To ting skal ellers fremhæves: Den har fire højtalere, der skulle give den bedst mulig lyd på en tablet og så har den en særlig computer-indstilling, hvor man kan koble et tastatur og en mus til og bruger tabletten som rigtig computer med det, der ligner brugerfladen på Windows.

Se også: Sammenlign priser på tablets

 

Bedste pris på Huawei MediaPad M5

Guiden med de bedste priser på Huawei MediaPad M5 er fra marts 2018. På listen med de bedste priser har vi Telia, Call me og Telenor. Call me har lige nu den laveste pris, men over seks måneder er det Telia, der har den bedste pris på MediaPad M5.

Se også: Sammenlign priser på Huawei tablets