huawei mate 10 pro pris

Pris på Huawei Mate 10 Pro – her kan den købes

Huawei Mate 10 Pro er den nyeste topmobil fra kinesiske Huawei med super gode specifikationer og flot design. Den er klar til forudbestilling fra den 27. oktober – se pris på Huawei Mate 10 Pro.

Huawei stemplede for alvor ind på mobilscenen med den prægtige Mate 9 Pro og også med Mate 9 fra sidste år. Trods snart et år på bagen står Mate 9 Pro stadig som en af de absolut bedste telefoner på markedet. Derfor er der enorme forventninger til op følgerne Mate 10 Pro.

Mate 9-serien slog dog også fast, at Huawei er ude af lavpriskampen. 9 Pro havde en pris på 6.000 kroner ved lanceringen og var dermed dengang den dyreste telefon fra Huawei og den var også blandt de dyreste telefoner i det hele taget, faktisk på niveau med for eksempel iPhone.

Se også: Sammenlign priser på Huawei Mate 10

 

Pris og tilbud på Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro holder dog prisniveauet med en pris fra 6000 kroner.

Den nye  mobiltelefon kan forudbestilles og købes hos de danske teleselskaber fra den 30. oktober og den er klar til at blive leveret og til rigtig salg fra den 27. november.

Du kan forudbestille Mate 10 Pro hos disse danske teleselskaber.

Teleselskabet 3
Telenor
Telia
Yousee
Telmore

CBB
Call me

Der er også muligt at købe telefonerne uden abonnement hos de danske webshops fra starten af november. Du kan holde øje med de bedste priser på Mate 10 Pro på pricepusher.dk.

 

Køb Huawei Mate 10 Pro på afbetaling uden renter

Med en pris på 6.000 kroner kan det være svært for mange at finde økonomi til den, men er du blevet forelsket i telefonen, kan du benytte dig af de afdragsordninger, som teleselskaberne tilbyder – du kan vælge at købe Mate 10 Pro på afbetaling.

Alle de teleselskaber, der sælger de to nye telefoner, tilbyder nemlig afbetaling uden renter, hvor man kan afdrage i 24 måneder. Det er en måde at dele det store beløb op i meget mindre beløb over lang tid.

Se også: Nyheder om Mate 10 Pro