marshall kilburn bedste pris

Bedste pris på bluetooth højtaleren Marshall Kilburn – spar 700 kroner

Mashall Kilburn har unikt design, virkelig god og høj lyd og en glimrende batteritid på omkring 20 timer og så er der lige nu gode penge at spare på den trådløse bluetooth højtaler. Se bedste pris og tilbud på Marshall Kilburn.

Enten hader man nok Marshalls højtalere eller også elsker man dem – de har et specielt look og design, der oser langt væk af det, Marhall først og fremme er kendte for, nemlig at lave guitar- og basforstærkere. Men de har god lyd og fin batteritid.

Lige nu er der ret store prisforskelle på Marshall Kilburn – op mod 700 kroner kan du spare. Se guide til de bedste pris på den trådløse bluetooth højtaler, Marshall Kilburn.

Se også: Sammenlign priser på bluetooth højtalere

 

Bedste pris på Marshall Kilburn

#1 Happii
Pris: 1.500 kroner.

#2 Wupti
Pris: 1.699 kroner.

#3 Conrad
Pris: 2.199 kroner.

Se også: Bedste priser på Marshall Kilburn

 

For og imod Marshall Kilburn bluetooth højtaler

Jeg kan godt lide designet på Marshall Kilburn. Det er lidt råt og street-wise og har i hvert fald et genkendeligt design. Vigtigere er det, at den har virkelig god lyd. Selv når man spiller højt er lyden stadig dog.

Batteritiden på op mod 20 timer er helt klart godkendt – ja faktisk er det rigtig godt.

En ulempe er, at den ikke er helt så bærbar, som andre bluetooth højtalere – man stikker den i hvert fald ikke lige i tasken, men den kan godt tages med rundt på farten alligevel.

Se også: Find godt bluetooth headset til god pris

 

Bedste pris på Marshall Kilburn, marts 2018

Guiden med de bedste priser på Marshall Kilburn er fra marts 2018 og priserne er fundet på pricepusher.dk. Pricepusher.dk lister kun priser fra websites, der er godkendt til sikker e-handel af e-mærkefonden og som er manuelt godkendt af pricepusher.dk.

Marshall Kilburn har en pris fra 1.500 kroner og koster op til 2.200 kroner, så man kan spare 700 kroner på at købe højtaleren det billigste sted.

Se også: Prissammenligninger på trådløse højtaler