apple airpods bedste pris

Bedste pris på Apple AirPods –  se guide og pris 

Apple AirPods er et de mest omtalte headset, når der drejer sig om true wireless headset – headset helt uden ledninger.  Se guide til de bedste priser på Apple AirPods.

Apple AirPods helt store styrker, at de er uden ledning og og faktisk sidder godt og sikkert i øret samt at de er utrolig lette at parre med ens iPhone – parringen sker faktisk helt af sig selv.  Samtidig har de et design, der skiller dem ud fra mængden og man er ikke i tvivl, når folk har et sæt AirPods i ørene.  Her under kan du se de bedste priser på Apple AirPods lige nu – du kan spare over 200 kroner.

Se også: Bedste pris på Apple AirPods

Bedste pris på Apple AirPods – sammenlign priser

#1 Wupti
Pris: 1197 kroner > Se tilbud

#2 Happii
Pris: 1.289 kroner > Se tilbud

#3 Conrad
Pris: 1.399 kroner > Se tilbud

Praktisk headset med spøjst design

Apple AirPods blev genstand for en del morskab, da de blev lanceret sidste år. De har nemlig et lidt særpræget design. De er helt uden ledninger – det er fikst og smart. Men de har et design, hvor de stikker langt ud af øret og uanset, hvordan man vender og drejer det, så set det lidt spøjst ud, når man har dem i øret. Til gengæld er de uhyre lette at parre med ens iPhone, iPad eller Mac – det sker faktisk helt automatisk, første gang man aktiverer headsettet.

Batteritiden er på cirka 5 timer til musik på én opladning og den medfølgende boks med indbygget batteri til at oplade headsettet med giver til i alt 24 timers brug.

Se også: Bedste pris på bluetooth headset

 

Bedste tilbud på Apple AirPods, oktober 2017

Guiden med de bedste priser på Apple Airpods er fra oktober 2017. Priserne på hedsettet er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun vises priser fra webshops med e-mærket. Webshoppene med de bedste tilbud på Apple Airpods er Wupti, Happii og Conrad og der er over 200 kroner i forskel på prisen mellem det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på headset