Bedste pris på iPad Pro 12,9 tommer

iPad Pro 12,9 tommer er en stor og virkelig god tablet med skærm på 12,9 tommer - sammenlign og find bedste pris med både Wifi og 4G+wifi.

Bedste pris på iPad Pro 12,9 tommer

iPad Pro 12,9 tommer er en virkelig god og kraftfuld iPad /tablet, men den varierer meget i pris alt efter hvor meget hukommelse, du vil have. Sammenlign priser på iPad Pro 12,9 tommer.

Det kan den store iPad Pro 12,9 tommer bruges til

Det særlige ved iPad Pro 12,9 tommer udgaven er naturligvis den store skærm. En tablet med skærm på 12,9 tommer er ikke hverdagskost og den er heller ikke for alle nødvendigvis. Umiddelbart er den for folk, der arbejder med grafik på farten, da den er meget kraftfuld og kan bruges sammen med en Apple Pencil, Apples egen smarte pen. Med den kan man arbejde og tegne meget præcist på skærmen og iPad Pro 12,9 tommer kan sagtens håndtere kraftfulde redigeringsprogrammer til både illustrationer, billeder og videoer.

Har man et arbejde, hvor man skal skrive meget på farten eller løbende tage noter i løbet af dagen, så kan iPad Pro 12,9 tommer også være aktuel og med den store skærm kan andre også let se med.

iPad Pro 12,9 tommer kan dog også egne sig fint for dem, der ikke gider have et fjernsyn, men som samtidig gerne vil se Netflix og HBO samt lidt nyheder til husbehov på DR. Billedet er selvfølgelig ikke lige så stort som en fjernsyn på 40 tommer, men takket være en skarp skærm, rigtig gode farver og god lyd i de indbyggede højtalere, kunne iPad Pro 12,9 tommer godt være et praktisk alternativ til et fjernsyn.

Se også: Sammenlign priser på Apple iPad

Bedste pris på iPad Pro 12,9 tommer

iPad Pro 12,9 tommer kommer i forskellige størrelser rent hukommelsesmæssigt og det har stor indflydelse på prisen, hvilken variant man går efter.

Den billigste iPad Pro 12,9 tommer med 32 GB hukommelse og med 4G koster fra godt 6.000 kroner, mens den dyreste med 512 GB hukommelse + 4G koster fra knap 11.000 kroner.

> Sammenlign priser på iPad Pro 12,9 tommer med 4G

Kan du klare dig med en version uden 4G og kun med Wifi, er prisen faktisk ikke lavere lige nu og sjovt nok kan man lige nu få 256 GB versionen til samme pris som 32 GB versionen. Versionen med 256 GB har en pris på 6.300 kroner.

> Sammenlign priser på iPad Pro 12,9 tommer med wifi