Bedste over ear bluetooth headset

Hvilke over ear headset er bedst på lyd, design, byggemateriale, komfort og batterilevetid? Se guide med aktuelle dagspriser.

Bedste over ear bluetooth headset

Hvilket over ear bluetooth headset er det bedste på markedet? Det kan være afhængigt af ens behov og ikke mindst pengepung. Der findes faktisk mange rigtig gode trådløse over ear bluetooth headset, men nogle skiller sig ud. Herunder tipper vi til de bedste bluetooth over ear headset.

Bedste trådløse over ear bluetooth headset

1. Sony WH-1000XM4

Pris: Fra 2.300 kroner

Sony WH-1000XM4 headset

Høretelefonerne Sony WH-1000XM4 har det hele. Designet er i letvægtsklassen, det bekvemme ved Bluetooth og helt klart den bedste støjreducering på markedet. Lyden er også fantastisk. Det er ikke så underligt, at vi ser dem som de bedste høretelefoner, man kan købe lige nu.

De skal erstatte WH-1000XM3, der også var fantastiske høretelefoner, men XM4 tager hele oplevelsen til et nyt niveau. Lyden er mere detaljeret, mere åben og klarere at lytte til. Lave toner er også mere præcise i lyden. Batteritiden er på 30 timer.

Komforten er også i top, og de har nye, brugbare funktioner som Speak to Chat, der gør det muligt at føre en samtale uden at tage høretelefonerne af eller røre ved dem. Det er et par høretelefoner, der havde en ret høj pris ved lanceringen, nemlig 2.800 kroner, men allerede der var de pengene værd. Nu er de faldet med 500 kroner i pris og gør headsettet til det bedste køb i klassen.

De bedste priser på Sony WH-1000XM4

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Ongadgets
Mindstepris
2.100,-
2.100,-
HIFI Klubben
Mindstepris
2.189,-
2.189,-
Komplett.dk
Mindstepris
2.189,-
2.189,-

Sony WH-1000XM4 udbydes af 19 udbydere. Du kan spare op til 814,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Sony WH-1000XM4

Sammenlign aktuelle priser hos 19 webshops »

Se også: Mobilabonnementer med musik

2. Apple AirPods Max

Pris: Fra 3.849 kroner

Apple AirPods Max test headset

Apples AirPods Max har en pris, der nok får mange til at løfte på øjenbrynet, for den ligger over de fleste andre trådløse premium-headsets med støjreducering på markedet. Men de er sørme tæt på at være pengene værd.

For at få det fulde potentiale ud af dem, er det nødvendigt at have en iPhone eller iPad. De fungerer også med enheder, der ikke er fra Apple ved hjælp af standard Bluetooth 5.0, men man misser en del af de unikke funktioner.

Er man en dedikeret Apple-fan, er AirPods Max de bedste trådløse høretelefoner, man kan få og det med god margin. Deres originalitet, detaljer, skarphed og rummelighed løfter dem langt højere end andre topmodeller, når det gælder trådløse høretelefoner med støjreducering.

Det er faktisk lidt irrelevant at sammenligne med andre produkter i den kategori. I stedet er man tilbøjelig til at sammenligne dem med rigtige hi-fi produkter. Batteritiden er på 20 timer.

Man kan ikke komme udenom, at prisen er voldsom. Den ligger langt over gennemsnittet for kategorien, men hvis det er lydkvaliteten, man går efter, kan man heller ikke komme udenom, at de er pengene værd.

De bedste priser på Apple AirPods Max

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Av-Cables
Mindstepris
3.689,-
3.689,-
Scandinavian Photo
Mindstepris
3.745,-
3.745,-
NordicElectronics
Mindstepris
3.766,-
3.766,-

Apple AirPods Max udbydes af 28 udbydere. Du kan spare op til 1.610,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple AirPods Max

Sammenlign aktuelle priser hos 28 webshops »

Se også: De billigste streamingtjenester til musik

#3 Bowers & Wilkins PX7

Pris: Fra 3.000 kroner

Bowers & Wilkins PX7 headset

Qualcomms AtX HD-teknologi og B&Ws største PX-serie drivere gør disse høretelefoner med støjreducering til et rent knock out. Sagt med andre ord betyder det minimal forsinkelse i den trådløse transmission i høj opløsningskvalitet på op til 24-bit/48kHz niveauer, så længe kilden understøtter det.

Som resultat får man den solide, detaljerede og tonalt balancerede lyd, vi forventer fra PX-høretelefoner, og den tilsvarende brillante rytmiske præcision. Men PX7 har mere at tilbyde. De udforsker nye højder af dynamisk udtryk og en fornemmelse af ren underholdning. Det er en mere klar og detaljeret lyd, end man fik med forgængerne, og man opnår hidtil udsete niveauer af dybde og udvider lydscenen betragteligt.

Batteritiden er på 30 timer på en opladning.

PX7 både føles og ser lidt billigere ud end originalen, men de har mere komfort og flere avancerede funktioner. De er uanset hvad også et af de flotteste par høretelefoner på markedet, og lyden er formidabel.

De bedste priser på B&W PX7

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
HIFI Klubben
Mindstepris
2.999,-
2.999,-

B&W PX7 udbydes af 1 udbydere. Du kan spare op til 0,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på B&W PX7

Sammenlign aktuelle priser hos 1 webshops »

#4 Sony WH-1000XM3 headset

Pris: Fra 1.500 kroner

sony wh 1000xm3 headset

Sony WH-1000XM3 har været kronet til de bedste høretelefoner, når det gælder støjreducering. Blandt andet er de bedre end Bose QuietComfort 35 II og Bowers & Wilkins PX. Med tanke på de to mærkers rygte, er det ret godt klaret af Sony.

Men hvad er det, der gør dem så gode? For det første er de ekstremt komfortable, og man kan have dem på hele dagen og endda falde i søvn med dem på. De har desuden en række smarte funktioner som Atmospheric Pressure Optimiser, der maksimerer støjreduceringen på høje højder. Det kan jo være praktisk, hvis man skal flyve langt og gerne være fri for støj fra medpassagerer.

Men det er egentlig lydkvaliteten, der skiller sig ud. Sonys høretelefoner bruger analog forstærkning i stor stil, hvilket giver en fornemmelse af rummelighed, masser af detaljer og bredere dynamik. Hvert instrument får plads, og man mister heller ikke noget i form af lydens placering, den rammer lige mellem ørerne, så det føles som om, man er i samme lokale som bandet.

Batteritiden rækker til 30 timer på en opladning. Prisen på 1.500 kroner gør, at de er meget anbefalelsesværdige.

De bedste priser på Sony WH-1000XM3

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Av-Cables
Mindstepris
1.789,-
1.789,-
Euronics
Mindstepris
1.789,-
1.789,-
Befro
Mindstepris
1.790,-
1.790,-

Sony WH-1000XM3 udbydes af 13 udbydere. Du kan spare op til 652,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Sony WH-1000XM3

Sammenlign aktuelle priser hos 13 webshops »

Se også: Telefoner der egner sig bedst til musik

#5 Sennheiser Momentum 3 Wireless headset

Pris: Fra 2.000 kroner

sennheiser MOMENTUM 3 Wireless bedste headset

17 timers batteritid er ikke noget at råbe hurra for, men ellers er der ikke meget at kritisere ved Sennheisers Momentum 3 Wireless. Det tykke læder gør dem ekstremt komfortable og giver tilmed en del støjreducering. Netop det kan jo være et plus, hvis man ikke har batteri nok til at have støjreduceringen slået til.

Kontroller finder man på hørebøfferne, og de kan foldes sammen, så de er lette at have med i tasken. Og så er der jo lyden. Den er rig og fyldig, men samtidig klar, især i mellemtonerne. Det giver en formidabel tonal balance sammen med den dybe bas og passer til alle musikelskere.

Man kan få andre gode høretelefoner til en lidt lavere pris, men rytmemæssigt giver disse Sennheiser-høretelefoner en sammenhængende og konstant dynamisk oplevelse. Det gør dem bedst i sin klasse. I dette tilfælde får man faktisk det, man betaler for.

De bedste priser på Sennheiser Momentum 3 Wireless

Opdateret 27/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Dustinhome.dk
Mindstepris
2.490,-
2.490,-
Komplett.dk
Mindstepris
2.490,-
2.490,-
HIFI Klubben
Mindstepris
2.490,-
2.490,-

Sennheiser Momentum 3 Wireless udbydes af 7 udbydere. Du kan spare op til 808,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Sennheiser Momentum 3 Wireless

Sammenlign aktuelle priser hos 7 webshops »

#6 Bose QuietComfort 35 II headset

Pris: Fra 1.400 kroner

bose quiet comfort II bedste headset

QuietComfort 35 II har faktisk rigtig god støjreducering, selvom den ikke kommer helt på niveau med de allerbedste headset. Lyden er også virkelig god, men heller ikke helt på niveau med den kvalitet, vi får med Sonys bedste headset og ikke mindst Apple AirPods Max.

Alligevel er det et headset, som man sagtens kan overveje at købe. Udover god lyd og god støjreducering er de bygget med gode materialer, for eksempel glasfyldt nylon og rustfrit stål. Hørebøfferne er bløde og man kan have headsettet på i lang tiden.

QuietComfort 35 II kan også bruges med Amazon Alexa og Google Assistent.

Batteritiden er 20 timer på en opladning. Hvis batteriet løber tør, kan man på 15 minutters opladning få 2,5 timers batteritid.

Synes du at headsets over 2.000 kroner er for meget at betale, så kan dette til 1.400 kroner være værd at overveje, hvis du leder efter god kvalitet uden at smadre budgettet helt.

Se også: Sammenlign de bedste headset