Bedste Motorola telefoner – se sammenligning og priser

Motorola er kommet med en række nye telefoner her i foråret og de stryger ind som de bedste Motorola-mobiler lige nu. Se guide og priser på de bedste Motorola mobiler.

Bedste Motorola telefoner – se sammenligning og priser

Motorola er for alvor ved at finde fodfæste på det danske marked og er ved at komme ind i varmen hos teleselskaberne igen, men hvilken Motorola mobil er bedst? Guide til de bedste Motorola mobiler.

Motorola -brandet står stadig stærkt i folks bevidsthed og det er formentlig en af grundene til, at nogle af de danske teleselskaber nu begynder at tage deres telefoner ind i sortiment. Det skyldes selvfølgelig primært, at Motorola rent faktisk er kommet og bliver ved med at komme med nogle meget stærke telefoner til prisen.

Vi guider her til de bedste Motorola mobiler lige nu samt deres bedste pris.

 

Top 3 bedste Motorola mobil

#1 Motorola Moto G7 Plus
Skærm på 6,2 tommer med fuld HD opløsning. 19:9 design, flot design og gode materialer, brugervenlig og hurtig brugerflade, godt kamera og god lyd til musik med høretelefoner. Kommer med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Pris:
Fra cirka 2.300 kroner uden abonnement.

 

#2 Motorola Moto G7
Skærm på 6,2 tommer med fuld HD-opløsning og 19:9 format. Pænt design, simpel brugerflade, fint kamera og plads til hukommelseskort. Kommer med Android 9.0, men kan opgraderes til Android 10.

Pris:
Fra cirka 1.800 kroner uden abonnement.

 

#3 Motorola Moto G7 Power
Skærm på 6,2 tommer med HD opløsning. Kraftfuldt batteri på 5.000 mAh og lang batteritid. Har kamera med 12 megapixel og fasedetektion autofokus. Kører med næsten ren Android brugerflade. Kan opgraderes til Android 10 – kommer med Android 9 fra start.

Pris:
Fra cirka 1.800 kroner uden abonnement.

Sammenlign priser på de bedste mobiler fra Motorola

 

Hvilken Motorola mobil anbefaler jeg?

– Hvis jeg skulle vælge en mobil her over, der er bedst og sådan set også bedst til prisen, så er det Moto G7 Plus. En grundlæggende super fin mobil, der leverer høj kvalitet på de vigtigste parametre samtidig med, at prisen er meget skarp, Steen Jørgensen, mobilekspert.

 

De bedste Motorola mobiler, maj 2019

Guiden til de bedste Motorola mobiler er fra maj 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk. Guiden indeholder telefonerne Moto G7 Plus, Moto G7 og Moto G7 Power.

Se også: Prissammenligninger på Motorola mobiler